2777
2789
عنوان

بی قراری کودک دو ساله

6241 بازدید | 16 پست

سلام من یک دختر دوساله دارم که بی قراری داره و این بی قراری بی علت هست وقت هابی که خواب هست من تو خونه آرامش دارم وقتی که بیداره یا مارس گربه است یا خرابکاریه و یا لجبازی و پرت کردن وسایل و شکوندن وسایل و خطر درست کردن با هیچ زبانی هم حالیش نیست که آرام باشه و بی قراری نکنه نمی دونم چیکار کنم   واقعا موندم البته این دختر من به حذف نیوفتاده نمی دونه صحبت کنه به وقتهایی که زیاد گربه می کنه ازش می پرسم چی میخوای غذا که خوردی آب هم خوردی پوشک ات عوض شده شیر خوردی واقعا دیگه چی میخوای میخواد بگه اما به خودش فشار میاره نمی دونه کلمات رو بگه خیلی ناراحت شده ام که نتونست بگه   نمی‌دونم چیکار کنم توی این وعض کرونا نمیشه بیرون برد وقتی هم میبرم میخواد با بچه های همین خودش بازی کنه اونم به خاطر مریضی نمی تونم این اجازه رو بهش بدم هم مادر اون بچه و هم من بچه ها رو از هم جدا می کنیم 

اگع کسی تجربه ای داره خیلی ممنون میشم که به من بگه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببرش گفتار درمانی بعدشم براش مدام برنامه کدوک بذار ببینه تشویق بشه به زبون باز کردن کاش از همون ابتدا باهاش مثله بزرگترها حرف میزدیی دختر من ماه دیگه دو ساله میشه اصلا تا به حال باهاش مثله بچه ها حرف نزدم ولی هنوز نمیتونه بگه بابا و مامان به من میگه دادا به باباشم میگه باب مدامم براش فیلم میذارم کلا تا بیداره کلا تی وی ماله خانومه 

باید تاالان میتونست حرف بزنه پرخاشگری و بیقراریش بخاطر همینه ک نمیتونه صحبت کنه خیلی زود ببریدش دکتر ...

دکترش بردم چیزی نگفته دکترش گفته بچه ها با هم فرق دارند شما دکتر خوب سراغ دارید ؟

پرخاشگریش بخاطر حرف نزدنشه ببرش گفتار درمانی دختر من باپسر خاله شوهرم تفاوت سنیشون دوماه بود دخترمن قشنگ حرف میزد اون بزرگتر بود وقتی رفت دوسال تازه حرف زدن یاد گرفت قبلاً فقط أ أ میکرد الان 2سالو 8ماهشه بهتر شده

چون تنهاست بچه الان دختر من بیا و ببین فقط کاش میشد فیلم میتونستم بذارم روزی سه بار که خونه رو جارو برقی میکشم بمانداز دستش دیگه کلافه شدم سرویس قاشق و چنگالم کهذشده براش بیل  گلدونام از دستش باید فرار کنن اتاقش بیا و ببین الان نشستم با باباش تو پها رو باید دراز بکشیم از زیر مبلها در بیاریم وای بعد از ظهرها سوار ماشینش میکنم میرم پیاده رویی اینم ذوق که میخواد بره بیرون بدو بدو لباساش و میاره خودشم دراز میکشه که بپوشونمش 

دکترش بردم چیزی نگفته دکترش گفته بچه ها با هم فرق دارند شما دکتر خوب سراغ دارید ؟

هر چقدر فرق داشته باشن دیگه کلمه رو از یک سال ب بعد میتونن بگن هر چقدر کم شما کجا زندگی میکنید؟

هر بعد از ظهر بچت و بغل کن باهم برین بیرون بهشم بگو مامانی یه دونه اوووخو بد جنسی هست که اگه دست به چیزی بزنی میره تو شکمت همش اووف میشی پس همش بغل خودم باش یا دستش و بگیر راه برییین 

اگه ماهواره داریین شبکه جم کیدز مدام برنامه کودک داره بذار ببینه سر گرمم میشه مدام به پر و پات نمیپیچه و نق نمیزنه اگه نداریین خانواده پوچز دختر منکه عاشقشه بماند که الان براش سی دی لیتل آ نجل گرفتم خودمم گاهی وقتها میشینم کنارش فداش بشم چنان با ذوق میره جلو تی وی میگم مامان بیا کنار چشات اووف میشه براش بالشت میذارم خانوم پا رو پا میذاره میبینه