2777
2789
عنوان

واقعا متنفرم از خانوادش

445 بازدید | 19 پست

مادرشوهرم مثلا جز اون مادرشوهر خوباس مثلاااا.یلار شوهرم به مدت یک ماه با خواهرش قهر بود مادرشوهرم داشت سکته می‌کرد هی زنگ میزد بش که پشت خواهرتو داشته باش احترام‌شو داشته باش جمع خانوادگیون گرم باشه آشتی کن باش. حالا الان شوهرم یه ساله با خانوادم قهره سر وحشی بازیایی که همیشه در میاره و بی احترامی. یبار خانوادش به شوهرم نگفتن احترام خانواده زنتو نگه دار میبینن من دارم غصه میخورم عین خیالشون نیست. تازه یبار شوهرم اونقد به خانوادم فوش حالم بد شد رفتم بيمارستان 

بعذ مادرشوهرم اومد با قیافه عصبانی که چتونه شماها. بعد من گفتم شوهرم همش خانواده منو فوش ناموسی میده گفت الکی که فوش نمیده حتما کاری کردن! بعد پسرش اومد اونقد دروغگوا شوهرم الکی واسه اینکه کارشو توجیه کنه گفت به من آقا نمیگه اول اسمم احترام نمیزاره درصورتی که مادرم همش اقا احسان از دهنش نمیوفته. بعد مادرشوهرم برگشت گفت به مامانت بگو خب احترام  نگه داره زشته همه آقا احسان صداش میزنن اونم بزنه. 

مادرشوهرت از اون عفریته هاس ن از اون مادرشوهر خوبا... 

دشمن زنان،زنان احمقن👊دانشگاه روانشناسی خوندم و در اینده من دکوراتور کیک میشم❤زندگیم رو با عشق ساختم،با عشق ادامش میدم💕من یک زن موفقم یک انسان قوی برای اهدافم تلاش میکنم و ب دست  میارمشون 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فرار كن فقط😕

بچه دار هم نشو😕

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800
تو هم با خانواده اش سر سنگین باش رفت و امد و قطع نکن ولی سرسنگین باش گفتن برای چی  دلیلس و ...

اتفاقا الان یه مدته دیگه نمیرم زیاد خونشون چون عین خیالشون نیس تازه میگن مگه چیه. بعد شوهرم میگه من با خانوادت قهرم تو که قهر نیستی بیا بریم خونه مامانم واسه خودت میگم حوصلت سر نره🤨مامانشم از اونور زنگ میزنه بش که زنت نمیزاره ما نومونو ببینیم. این همه حرمت نگه داشتم پشتم حرف میزنن اگه کارایی که شوهرم با خانوادم کردو من میکردم با اونا سر منو میبریدن

تو تاپیک های قبلی گفتین شوهرتون پارانویید  و افسردگی  داره و تحت نظر پزشکه خوب ایشون کاملا بیماره و زندگی کردن باهاش خیلی خیلی مشکله 

یا باید بی اعتنا باشین یا جدابشین چون در غیر اینصورت اعصاب خودتونم متزلزل میشه نباید ازش انتظار رفتار نرمال داشتن باشین 

دیگه مامانشو به مشکلاتتون اضافه نکنین 

برای خانوادتون هم بهتره از ایشون دور باشن 

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 

میگفتی پسرت کی هس مگه من بعدم شما منو باید خانم صدا کنید اونجاهم نروو 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
بعذ مادرشوهرم اومد با قیافه عصبانی که چتونه شماها. بعد من گفتم شوهرم همش خانواده منو فوش ناموسی میده ...

شوهرت کمبود شخصیت داره.خدا ب داد این فرم آدما برسه دارن روانی میشن از حقارت

ای بابا 😳

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤