2777
2789

لطفا خانما کسی تجربه دار بیاد بعد عمل باید چیکار کنم هر نکته ای دارید بگید . راستی برای زایمان نمیرم . مشکل ام چیز دیگس 

لطفامیشه برا سلامتی نی نی تودلیم صلوات بفرستید 🙏😍🙁

بچه ها نمیتونم تاپیک بزنم پول ریختم تو بورس الان نیست پنج شنبه ریختم هیچ معامله ای نکردم پول کجا رفته کسی تجربه ای داره ؟ ببخشید استارتر

🌻 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا 🌻                                               دوت دیریام 🌊😎

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هیچکاری نکردم. بعد ۱۲ ساعت مایعات خوردم. 

فقط اگه بعد آمپول دچار تنگی نفس شدی نترس. طبیعیه به خاطر افت فشار. به متخصص بگو آمپول می‌زنه.

ان الله مع الصابرین. (کاربر قدیمی که می‌گفت هر کی دمی گوجه دوست نداره با من حرف نزنه اصن)خدای عزیزم حباب رویام رو ترکوندم. بلور آرزوی قشنگم رو به دست مهربون و قدرتمند تو می‌سپارم و صبر می‌کنم تا به وقتش منو بهش برسونی. 😍😍😍
یعد عمل زیاد حرف نزن سرتم بالا نگیر چونکه بعداً سردرد میکیری

چقدر نگهم میدارن ؟ چقدر بعد میتونم بلند شم . و اینکه چقدر بعد میتونم بخورم ؟ قبلش هم باید ناشتا باشم ؟

من هیچکاری نکردم. بعد ۱۲ ساعت مایعات خوردم.  فقط اگه بعد آمپول دچار تنگی نفس شدی نترس. طبیعیه ...

اوف یعنی هیچی باید خورده نشه ؟ . اخه من شیر ازم میاد چیزی نخورم قش میکنم بدنم خیلی ضعف میکنه 

چقدر نگهم میدارن ؟ چقدر بعد میتونم بلند شم . و اینکه چقدر بعد میتونم بخورم ؟ قبلش هم باید ناشتا باشم ...

۸ ۹ساعت بعده عمل میتونی بلتدشی..۱۲ ساعت بعدش فقط مایعاات میتونی بخوری ..بله قبلشم باید ناشتا باشی از ۸شب ب بعد دیگه چیزی نخور