2777
2789
خب من وقتی خوشگلم و اخلاقم خوبه اگه جذب من تا الان نشده خب لابد خوشش نمیاد دیگه من چرا توجه ک ...

واسه همین میگم هرکجا خودتون متوجه میشید به اندازه کافی چراغ سبز نشون دادید و خبری نشد دیگه ادامه ندید.

بزرگترین مصیبتی که یک مرد میتواند دچار آن شود زندگی با یک زن بساز است

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واسه همین میگم هرکجا خودتون متوجه میشید به اندازه کافی چراغ سبز نشون دادید و خبری نشد دیگه ادامه ندی ...

در شان من نیست چراغ سبز نشون دادن من که بد اخلاق نیستم تا حالا اخم هم بهش نکردم خوشش بیاد خودش میاد دیگه نیاد هم که...😢

واسه خودم اتفاق افتاد و من هیچ حسی نسبت بهش نداشتم و کلا حالم از خودم بهم خورده بود. گاهی اوقات یکی ...

دقیقن همینی که میگین درسته

یکی خودشو میکشت برام محل سگ ندادم، رفتم سمت کسیکه محل سگ بهم نمیداد🫠

برا شما خب بعدش چیشد؟

دلم یک خواب میخواهد به وسعت مرگ... 🤍خدایا شُکرِت🤍 همیشه بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

در شان من نیست چراغ سبز نشون دادن من که بد اخلاق نیستم تا حالا اخم هم بهش نکردم خوشش بیاد خودش ...

بله ،دختر یعنی همین دیگه

دقیقن همینی که میگین درستهیکی خودشو میکشت برام محل سگ ندادم، رفتم سمت کسیکه محل سگ بهم نمیداد🫠برا ش ...

هیچی واسه من که بنده خدا دختره ازدواج کرد و کسی هم که من ازش خوشم میومد اونم ازدواج کرد . ما موندیم این وسط . البته کسی که دوسش داشتم بعد ۸ سال متوجه شدم جدا شده

برا منی ک طرف مغازه داره چی؟ یه بار برا آدرس باهاش حرف زدم . الان فقط میتونم از در مغازش رد شم چون ت ...

الهی🫠🥹

نمیدونم چیبگم واقن

الهی که اگه بهش میرسید و تهش خوشبختیه مهرتون دوطرفه به دل هم بیوفته، و برسید به هم♥️

دلم یک خواب میخواهد به وسعت مرگ... 🤍خدایا شُکرِت🤍 همیشه بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

هیچی واسه من که بنده خدا دختره ازدواج کرد و کسی هم که من ازش خوشم میومد اونم ازدواج کرد . ما موندیم ...

لطفا اگ دوسش داری و شرایطشو داری ، و دوستت داره ، برو بگیرش 🫠

من الان ۳۵ سالمه دیگه. کلا حوصله این چیزا رو ندارم . این واسه ده سال قبله. تا یه جایی آدم با احساس جلو میره و با احساس تصمیم میگیره از یه جا یه بعد دیگه اصلا عقل هیچ اختیاری به دلت نمیده.

من به وقتش ۴ سال از عمرم رو با شوق و ذوق اون هرروز میرفتم دانشگاه و با هم کلی درس میخوندیم حتی ارشد هم با هم گرفتیم ولی شرایط مالی من طوری بود که گفت سطح مالی ما با هم یکی نیست و همه چی تموم شد.

من هیچ وقت حس بدی نسبت بهش نداشتم و بدش رو نخواستم چون واقعا دوسش داشتم ولی خوب دیگه قسمت و سرنوشت منم اینطوری پیش رفت.

این احساس و شور حالی که شماها دارید ۹۹ درصد فقط مخصوص همین بازه زمانی هستش به بعد دیگه انقدر درگیر زندگی میشید که این چیزا جایی تو زندگی شما نداره.

از یه جا به بعد شما نمیگی من پسر رو دوست دارم، از یه جا به بعد دیگه پول پسر و موقعیت مالی اون باعث میشه شما انتخابش کنید.

مخصوصا تو نسل الان

وقتی رابطه عاطفیت با کسی تموم میشه بعدها متوجه میشی اون یه آدم معمولی بوده و فقط عشق و علاقه خودت اون رو تبدیل به یه آدم خاص کرده بوده