2777
2789
عنوان

یه سوال مهم

91 بازدید | 16 پست

بچه ها دیشب ۵۰۰ هزار تومن اومد توی کارتم

کسی شماره کارتمو نداره

۲ تا کارت دارم

این یکی که پول اومد توش رو کسی نداره

اگه کسی اشتباه فرستاده باشه بعد من پولرو خرج کنم چی میشه؟

اَز بُلَندایِ نِگاهِ تو،فَقَط پَرواز و پَرواز و پَرواز🌸🧚‍نَه محضر لازِمه،نَه حَلقِه خب،امّا تویی هَمدم،تویی مَحرَم،تویی هَمراز❤💏

میان سراغت

عزیزان ماجرای اسم بزغاله این بود که اسم خودمو هرجور تایپ میکردم سایت قبول نمیکرد نهایتا اعصابم خورد شد نوشتم بزغاله زارت تایید کرد                      اسیرمون کردین به قران😂😂😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میان سراغت

چجوری

اَز بُلَندایِ نِگاهِ تو،فَقَط پَرواز و پَرواز و پَرواز🌸🧚‍نَه محضر لازِمه،نَه حَلقِه خب،امّا تویی هَمدم،تویی مَحرَم،تویی هَمراز❤💏
چجوری

از طریق بانک پرینت میگیرن

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️

اگر هم سراغتون نیان این پول برای شما نیست و حق دیگری هست

بهتره خودتون به بانک مراجعه کنید

خدایا شکرت به خاطر : ♡ زمین گردالی🌏، خانواده 👪، طبیعت🍃، یاد گرفتن و علم 📚، غذاهای خوش مزه 🍕، لباس ها👗، خوابیدن😴، رویاها🎈، خورشید 🌞، عشق💕، ماه و ستاره 🌒، خونه 🏡، تکنولوژی 💻، دوستا و آشناها 👭، لبخندهای خوشگل 😄 ... ! ♡
وا خب تو نباید خرجش کنی😐

نمیخوام خرج کنم

میگم مثلا اگه من اشتباه بفرستم میشه اون کسی رو که واسش اشتباه پول فرستادمو‌ پیدا کنم

تو حساب بابام 17میلیون اومده بود از طرف بانک زنگ زدن

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️