2777
2789
عنوان

مهمون از شهرستان😒😒😒

668 بازدید | 40 پست

تو این وضع کرونا که خونه فامیل خودمون نمیریم دوست شوهرم با زنش و خواهرش اینا دیروز گفتن ما داریم میایم خونتون اونا بابلسر ان ما گرگان 

حالا وحشت کرونا بماند اینکه یه ذره شعور به خرج ندادن هم بماند مشکل دیگه من اینه من فقط یه بار دیدمشون اونم رفتیم خونشون تو همون یه بار خانمش اصلا با من ارتباط برقرار نکرد هرچی سعی کردم باهش بگم بخندم صمیمی شم نشد حرف میزدم توجه نمیکرد و همش با مادرشوهرم حرف میزد با شوهرمم خیلی راحت ارتباط برقرار میکرد مدام با اون حرف میزد دستشو میزد بهش هی لبخند میزد و همشم با اسم کوچیک صداش میکرد موقع اومدن هم هی به شوهرم تعارف میکرد توروخدا بمون امشب بخواب اینجا 😓یک کلمه به من تعارف نکرد که هیچ اصلا به من نگاه نمیکرد ... هرچی به شوهرم گفتم بگو ما داریم مشهد خونه مامانم نیان گف الان نیان هفته دیگه میان همش نگران رفتارشم 😢

من با همچی خانمی الان که اومد خونمون چجوری رفتار کنم اخهههه؟؟؟!!!

تا حالا شده انرژی منفی از یه ادم بگیرین کلا اسمش برای من شده انرژی منفی 

یکم مراقب باش به نظرم رابطشون مشکوکه

وقتی رفاقتتون بایکی تموم میشه،همه ی رازهاتون رو پیش خودتون نگه دارید،،،پایان رفاقته، پایان شرافت که نیست ،،   ،  ،،،،   جهان دیوانه ای بی درد سر میخواست ما بودیم ،،،ما پشت همان دست که پوچ است زدیم

بنظر من بیشتر از کرونا بترس تا رفتارش چه بی ملاحظه‌ان

خدایا شکرت که منو همسرم تا عید مامان بابا میشیم خودت قولشو بهم دادی مطمئنم نمیزنی زیر قولت🤲 این خواسته من به صلاح نبود و من قبل عید مامان نشدم خیلی گریه کردم ولی😭 دوباره سرپا شدم و از خدا خواستم سال 1402 بهم فندوقموو بده 🤲❤️ شمام سه صلوات برای سبز شدن دامن من و خواهرم بفرستید 🌹🌺تا بیام بگم باردار شدیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونی مشکل اونا نیستن 

مشکل شوهرای نفهم ما هستن که حرف حسابی تومغزشون نمیره 

چرا اصن باید باهمچین ادمیرفت وامد کرد من نمیفهمم

توام یجوری باهاشون رفتارکن که پاشون‌ خونت نذارن 👍👍👍

وای چه بیشعور خانومه شما هم مثل خودش رفتار کن

واقعا یهو ب شوهر اون بگه نمیزارم زود بریاااا 🤣🤣

خدایا شکرت که منو همسرم تا عید مامان بابا میشیم خودت قولشو بهم دادی مطمئنم نمیزنی زیر قولت🤲 این خواسته من به صلاح نبود و من قبل عید مامان نشدم خیلی گریه کردم ولی😭 دوباره سرپا شدم و از خدا خواستم سال 1402 بهم فندوقموو بده 🤲❤️ شمام سه صلوات برای سبز شدن دامن من و خواهرم بفرستید 🌹🌺تا بیام بگم باردار شدیم 

برای منم پیش اومده 

مثل خودش رفتار کن ، سرد و سنگین 

اگه هم حرفی زد و دیدی تابلو شدی بگو ببخشید من سرم درد میکنه

من از آدم آویزون متنفرررررم و تو رفتارام کاملا بهش میفهمونم‌که دیگه خونه من نیاد  

احترام کن سعی کن باهاش صمیمی شی اگه نشد و اون با شوهرت صمیمی شد مثل قبل تو هم مقابله ب مثل کن 🙂با شوهرش گرم بگیر😁اینجوری میشه کبریت و باروت🤗

فقط 16 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من همه دنیا رو بگردم مثه تو پیدا نمیشه نه هیچکی توی دنیا ❤️عشقم❤️ مثه تو زیبا نمیشه 🫂یکی اینجاست که تو رو هر جوری بشی باز تو رو دوست داره همیشه🌹 یکی اینجاست که تو رو تنها نمیذاره همیشه 🌹از باگ های دنیا هم ؛ اینکه با هر کی حالمون خوبه ،ازمون دوره...💔🙃 https://abzarek.ir/service-p/msg/2320420 

بدون رودروایسی بگین ماازخونمون بیرون نمیریم لطفاشماهم این دیدارو موکول کنید به یوقت دیگه

من پسرموبعدازتولدش ازدست دادم بخاطر فشارخون بالام تیکرمم که میبینیدآبیه فقط به امیدبرگشت پسرمه😢میشه واسه سلامتی منو نی نیم یه صلوات بفرستین آخه بارداری خطرناکی پیش رودارم😔

وای نگو گلستان اوج گرفته دوباره گنبد بیمارستان پیامبر اعظم میگن پر شده

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

از همون روز اول سرفه کن بگو نمیدونم چرا تب دارم نکنه رفتم ملاقات فلانی از اون کرونا گرفتم!!!!بعدم وقت غذا صداش کن بگو فلانی جان بیا اینو بچش ببین خوبه من دو روزه مزه ها رو تشخیص نمیدم!!!!!!

قول میدم جمع میکنن میرن

کاربری onyxxx هم من بودم که متاسفانه ترکید