2777
2789
عنوان

مهمون از شهرستان😒😒😒

| مشاهده متن کامل بحث + 669 بازدید | 40 پست

منم کلا با بعضیا نمیتونم کنار بیام از رفتارای جلفشون بدم میاد ولی اگه شوهرت محکمه بیخیال شو،اگرم شوهرت هیزه ک خدا بهت صبر بده🙄

♥️خدایا تا تورو دارم بقیه ب چشمم نمیان♥️

حرکت نابجایی زد چتدلحظه خیلی جدی بهش اخم کن

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیادی مشکوکن هر دو رو زیر نظر بگیر .... بعدم تو حلق زنه باش.... جلوی شوهرش هم اگر دیدی خیلی جلفه بگو شما کلا خانواده مذهبی هستین ، ؟ اگه کفت چرا بگو اخه خیلی با همسرم راحت ارتباط گرفتی فرهنگتون با فرهنگ ما فرق داره برام جالبه ......

طنازی و لوندی برای شوهرم بلد نیستم....هرگز با سیاست حرفمو ب کرسی ننشوندم..... روک تو چشاش نگاه کردمو گفتم ....‌  ۸۰درصد حرفامم با دعوا پیش بردم چون یک زن بی سیاستم.... اما خط قرمزهایی دارم همیشه از رابطه بعنوان اهرم فشار خواسته هام استفاده نکردم چون حس کردم خودم بی ارزش میشم..... دوست دارم مادر بشم اما همش میگم اخه نمیشه ...اخه سخته.... اگر داستان زندگیمو خونده باشید میدونید سختیام برای چیه....میگم مادر نشم اما اگر خدا روزی خواست و شدم اون طوری برنامه بچینه که بچم مثل خودم تو سختی بزرگ نشه.... دوست ندارم بخاطر لذت بردن خودم و مادر شدنم فرشته ای رو اسیر کنم.... اونقدر به خدا و وجودش ایمان دارم که مطمئنم چند وقت دیگه پیام بدم و بگم خانمها 😍برای بیماری چشمهام یک درمان قطعی انجام شد و دیگه لازم نیست منتظر نابینا شدنم بشم.🤩🤩...بعد پیام بدم وای خدارو شکر ما یک خونه ی بزرگ با باغچه ای بزرگ خریدیم..😜..بعدم بگم مادر شدم.... ماشین خریدیم.......ووووووووو..... قول میدم همیشه توی لحظات خوشم بدون ترس از چشم زخم  خوشیمو باهاتون درمیون بزارم...💖. عوضش شما هم برای آرزوهام خوشبختیم صلوات بفرستید..... که ایمان دارم خدا توی قلب تک تکتون هست و همتون دلهاتون پاکه  💞😘😘🥰
توام محلش نده ن بحرف باهاش نه تعارف کن خیلی سرسنگین باش

خودم همین فکرو داشتم بد نیس بنظرت شوهرم خیلی رو مهمون حساسه میگه نباید ناراحت بره از خونه 

ولی واقعا رفتاراش رو مخمه باهشون رفتیم بیرون دعوا شد اون رفته بود شوهر من چسبیده هی میگف بیا ولش کن منم رفتم دستشو کشیدم خیلی ناراحت شدمممم خیلی

واقعا یهو ب شوهر اون بگه نمیزارم زود بریاااا 🤣🤣

حالا دیگه‌نه‌در اون حدم🥴 منظورم سر سنگین رفتار کرده با خود اون خانومه 😁

خداروشکر منم مامان شدم انشاالله قسمت همه منتظرا  
احترام کن سعی کن باهاش صمیمی شی اگه نشد و اون با شوهرت صمیمی شد مثل قبل تو هم مقابله ب مثل کن 🙂با ش ...

اون زناواسشون مهم نیس که کسی باشوهراشون گرم بگیره اونافقط بفکر لاس زدن خودشونن

من پسرموبعدازتولدش ازدست دادم بخاطر فشارخون بالام تیکرمم که میبینیدآبیه فقط به امیدبرگشت پسرمه😢میشه واسه سلامتی منو نی نیم یه صلوات بفرستین آخه بارداری خطرناکی پیش رودارم😔
خودم همین فکرو داشتم بد نیس بنظرت شوهرم خیلی رو مهمون حساسه میگه نباید ناراحت بره از خونه  ولی ...

ببین شوهرتم حرفی زد بگو سردرد بودم نمیدونم حالت تهوع داشتم نتونسم خوب پذیرایی کنم ازالان خودت بزن ب مریضی تهوع یا سردرد یا دندون درد وقتی هم اومد عینننن خودش رفتار کن قولت میدم خودش یابیاد دنبالت مدس موس یا بهش بربخوره دیگ پاشو خونت نزاره 

حتی بدترین زنام رو شوهرشون حساسن 

حس زنانشون میفته ب جونشون

فقط 15 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من همه دنیا رو بگردم مثه تو پیدا نمیشه نه هیچکی توی دنیا ❤️عشقم❤️ مثه تو زیبا نمیشه 🫂یکی اینجاست که تو رو هر جوری بشی باز تو رو دوست داره همیشه🌹 یکی اینجاست که تو رو تنها نمیذاره همیشه 🌹از باگ های دنیا هم ؛ اینکه با هر کی حالمون خوبه ،ازمون دوره...💔🙃 https://abzarek.ir/service-p/msg/2320420 

دقیقا شوهرشم همینطوریه ولی من فقط بهش سلام کردم حالم از رفتار جفتشون بد میشه

مگه جِم تی ویه؟!

جم تی وی نیس  ربطی هم ب جم تیوی نداشت

ور چنین مواردی مث بز نگاه کردن جواب نمیده🤗

حالا برا شما پیش اومد میتونی چادر چاقدور بزنی بشینی

فقط 15 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من همه دنیا رو بگردم مثه تو پیدا نمیشه نه هیچکی توی دنیا ❤️عشقم❤️ مثه تو زیبا نمیشه 🫂یکی اینجاست که تو رو هر جوری بشی باز تو رو دوست داره همیشه🌹 یکی اینجاست که تو رو تنها نمیذاره همیشه 🌹از باگ های دنیا هم ؛ اینکه با هر کی حالمون خوبه ،ازمون دوره...💔🙃 https://abzarek.ir/service-p/msg/2320420 

ببین شوهرتم حرفی زد بگو سردرد بودم نمیدونم حالت تهوع داشتم نتونسم خوب پذیرایی کنم ازالان خودت بزن ب ...

خیلی دوست دارم باهشون قطع ارتباط کنم اصلا ادم های مناسبی نیستن یا حداقل من به اندازه اونا راحت نیستم 

ولی مادرشوهرمم خیلی بهش علاقه منده چون یه مترونیم زبون داره باباش فوت شده بود سریع زنگ زده تسلیت و معذرت که ما نمیتونیم بیایم عزیزجان 

حالا بابای من قلبشو انژیو کرد یه زنگ نزدن بگن حالت خوبه اصلا

خیلی داره با رفتاراش اونارو پرو میکنه فک میکنن کی هستن

خودم همین فکرو داشتم بد نیس بنظرت شوهرم خیلی رو مهمون حساسه میگه نباید ناراحت بره از خونه  ولی ...

عجب خیلی رو نده دمشو بچین 

طنازی و لوندی برای شوهرم بلد نیستم....هرگز با سیاست حرفمو ب کرسی ننشوندم..... روک تو چشاش نگاه کردمو گفتم ....‌  ۸۰درصد حرفامم با دعوا پیش بردم چون یک زن بی سیاستم.... اما خط قرمزهایی دارم همیشه از رابطه بعنوان اهرم فشار خواسته هام استفاده نکردم چون حس کردم خودم بی ارزش میشم..... دوست دارم مادر بشم اما همش میگم اخه نمیشه ...اخه سخته.... اگر داستان زندگیمو خونده باشید میدونید سختیام برای چیه....میگم مادر نشم اما اگر خدا روزی خواست و شدم اون طوری برنامه بچینه که بچم مثل خودم تو سختی بزرگ نشه.... دوست ندارم بخاطر لذت بردن خودم و مادر شدنم فرشته ای رو اسیر کنم.... اونقدر به خدا و وجودش ایمان دارم که مطمئنم چند وقت دیگه پیام بدم و بگم خانمها 😍برای بیماری چشمهام یک درمان قطعی انجام شد و دیگه لازم نیست منتظر نابینا شدنم بشم.🤩🤩...بعد پیام بدم وای خدارو شکر ما یک خونه ی بزرگ با باغچه ای بزرگ خریدیم..😜..بعدم بگم مادر شدم.... ماشین خریدیم.......ووووووووو..... قول میدم همیشه توی لحظات خوشم بدون ترس از چشم زخم  خوشیمو باهاتون درمیون بزارم...💖. عوضش شما هم برای آرزوهام خوشبختیم صلوات بفرستید..... که ایمان دارم خدا توی قلب تک تکتون هست و همتون دلهاتون پاکه  💞😘😘🥰

اسی باورت میشه من روشوهرم اصلااااا حساس نیستم اصلا چون بهش واقعن اعتماددارم اما جاریم بخاد باشوهرم حرف بزنه. خیلی میسوزم خیلی چون ب من محل نمیده هیچ وقت یا رفتیم خونه دوست شوهرم خودشون دعوت کردن. اقا من زنه رو برااولین بار میدیدم من شوهرم مغروره امااین ایقد نگا ب شوهرم میکرد و همش باشوهرم حرف میزد من خیلی میسوختم بااینک شوهرم باهاش حرف نمیزد و جوابشو با کله میداد تازه اخرسر باشوهرم قهر کردم#!!توام ازاول خودت بزن مریضی بگو دندون دردم بعد بهش اصلا محل نده اصلا نه بهش نگا کن ن حرف بزن ن تعارف امااگ دلت خاست به شوهرش تعارف کن عجیب میسوزه

خیلی دوست دارم باهشون قطع ارتباط کنم اصلا ادم های مناسبی نیستن یا حداقل من به اندازه اونا راحت نیستم ...

مادرشوهرت بهشون علاقمنده بگو مادر جان من حالم مناسب نیست بگید بیان خونه شما یا ب شوهرت بگو من خیلی حالم بده بگو ب مامانت ک برن خونه مامانت ماهم میریم بهشون سر میزنیم حتما... والا بخدا اون علاقمنده شما باس. مهمونی بدی