مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚♀️
نه هنوز خواستم اگه وقعابارداربودم چندروزدیگه تولدشه سوپرایزش کنم
وای چه شانسی دختر😂عالی ی کیک بخر دو تا کفش نینی کوچولو و برگه آزمایشه کنار هم سوپرایزش کن عالیی میشه
فقط 15 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚♀️
من خودم سفارش کیک میگیرم خودم درست میکنم کیفش بیشتره ممنونم ایده جالبی بود
خب دیگه چی بهترازاین 😁مبارکتون باشه.الان خوش بلشین بعده زایمان داعغون میشین😆وحشتناک سخته بخصوص تا 7ماه اول
فقط 15 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
[QUOTE=140925306]وااای حرف بزن ی چیزی بگو[/QUOTEیه ماه پیش مادربزرگم خواب دیده بود داره امام رضاروقسم میده که به حق جوادش بهم یه جواد بده توخواب.چندروزپیش هم یکی بهم یه جوراب نی نی هدیه داد.خودمم پارسال خواب دیدم توکعبه بودم یه خانمی عبابه سریه نی نی گذاشت بغلم گفت مال تو