2777
2789
عنوان

خونه پدری بهتره یا خونه شوهر 😃😑

| مشاهده متن کامل بحث + 842 بازدید | 31 پست
جفتش گنده. مستقل شدن خوبه

واقعا تنها زندگی کردن سخته...آدم پیر میشه انقد به در و دیوار زل بزنه.... حد اقل با یه بچه خوبه

جواب ابلهان خاموشیست ولی من چون حوصلم سر میره گاهی جواب میدم

ببین کلا اینکه تنها بمونی و تحت فشار پدر و مادر هم باشی خیلی  بهتر از اینه که بی هوا دل به دریا ...

دقیقا 👌  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شوهرم خیلی خوبه ولی خونه پدر ازنظر مادی بهتربود

خب از چه نظر خونه شوهر خیلی خوبه ؟ 

منکه میبینم خانوما اکثرا بعد از  ازدواج شکسته میشن و یا مشغله شون توی خونه واقعا زیاد و سخت میشه ...شوهرا هم ک اکثرشون قدر خانوماشون و زحمتاشون رو نمیدونن و محبت آنچنانی هم نسبت بهشون ندارن 😩   هر کی رو هم دیدم که از متاهلی راضی بوده ، از زمان ازدواجش بیشتر از 4 یا پنج سال نبوده....

بستگی داره به شرایط 

منی که الان خونه بابام آزادم مسافرت تنهایی حتی خارج کشور برم با حتی اجازه دارم مجردی خونه بگیرم

پس خونه پدر صد درصد بهتره. چرا باید ازدواج کنم کلی وظیفه و سختی و محدودیت بیاد سراغم

اونم توی ایران که بعدش باید هی دنبال حق طلاق و تحصیل و اینا باشی

بستگی داره به شرایط  منی که الان خونه بابام آزادم مسافرت تنهایی حتی خارج کشور برم با حتی اجازه ...

منظورم با شخص خوشبختی مثل شما نبود 😐    

منظورم معمولیایی مثل خودم هست که این چیزایی رو که شما میگی واسمون آرزو شده باشه 

منظورم با شخص خوشبختی مثل شما نبود 😐     منظورم معمولیایی مثل خودم هست که این چیزایی رو ...

عزیزم درست رو بخون برو سر کار مستقل شو اگه پیش پدر و مادرت راحت نیستی 

البته جسارت نباشه فقط یک پیشنهاد بود

عزیزم درست رو بخون برو سر کار مستقل شو اگه پیش پدر و ماردت راحت نیستی  البته جسارت نباشه

اختیار داری ...اره اتفاقا خانوادم از خدا شونه بخاطر درس ازشون جداشم ( نه چیزه دیگه )   کنکوری هم هستم ولی خب امیدمو از دست دادم 

من خونه ی بابام که وای حاضر نیستم یه دقیقه بر گردم به عقب از بس بد بود اون زندگی.

خونه ی شوهرم هم ۱۱ سال خونه مادر شوهر نشستم خیلی سخت بود الان خداروشکر مستقل شدم یکم برا اجاره سخته اما خوبه😊

خدا کنه خدا واست بسازه
اختیار داری ...اره اتفاقا خانوادم از خدا شونه بخاطر درس ازشون جداشم ( نه چیزه دیگه )   کنکوری ه ...

امیدت رو از دست نده هنوز دو ماه مونده تا کنکور

مباحثی که بلد نیستی و سخت هست رو حذف کن بقیه رو بخون

پر قدرت بخون به نتیجه فکر نکن اگر قبول نشی برای سال بعد دو ماه جلو میفتی

🌹🌹🌹🌹

من خونه ی بابام که وای حاضر نیستم یه دقیقه بر گردم به عقب از بس بد بود اون زندگی. خونه ی شوهرم هم ۱ ...

خداروشکر ❤ولی بازم سخته ! بعد از 11 سال مستقل شدن 

با عرض معذرت

امیدت رو از دست نده هنوز دو ماه مونده تا کنکور مباحثی که بلد نیستی و سخت هست رو حذف کن بقیه رو بخون ...

مرسی   انرژی مثبت جان 😙همین الان میرم میخونم

این سوال زیاد منطق نداره چون خونه پدر و شوهر برای همه که یکسان نیست یکی پدر بدی داشته خونه شوهرشو ترجیح میده یکی شوهر بدی داره حسرت خونه پدرشو میخوره یکی استقلال و مسیولیت پذیری رو دوست داره یکی بی خیالی و بخور بخواب خونه پدری رو باید ببینی زندگی خودت چطور پیش میره 

مرجان لب لعل تو مر جان مرا قوت،   یاقوت بگویم لب لعل تو و یا قوت،   قربان وفاتم به وفاتم گذری کن،    تا بوت همی بشنوم از رخنه تابوت
این سوال زیاد منطق نداره چون خونه پدر و شوهر برای همه که یکسان نیست یکی پدر بدی داشته خونه شوهرشو تر ...

عزیزم منظورم با اکثریت و جو غالب بر اکثر خانوما هست   از جمله شرایطی که معععمولا برای اکثریت ما هست ، کار کردن توی خونه پدری ، حساسیت شدید نسبت به ارتباط با جنس مخالف ، اختلاف نظر با خانواده توی خیلی مباحث حالا چه کوچیک یا بزرگ ، نگاه دیگران و خود خانواده نسبت به دختر مجردی ک سنش داره میره بالاتر ، اجازه ی سفر رفتنه مجردی و اختیار تام نداشتن توی کارای خونه 😄مثلا هی شما بگی این پرده باید این رنگی باشه مادرت بگه نه اون رنگی باشه .... تفاوت طرز فکر پدر مادر با دخترای امروزی ..   تاااا شولوغ بودن خونه ی پدری و خیلی چیزای دیگه