2777
2789
عنوان

خونه پدری بهتره یا خونه شوهر 😃😑

840 بازدید | 31 پست

خواهشا باز نگید خونه پدر یجور خوبه خونه فلان یجور دیگه😑  در باب مقایسه میپرسم کدوم گزینه بهتره و چرااا ؟

جواب ابلهان خاموشیست ولی من چون حوصلم سر میره گاهی جواب میدم

خونه ی خود آدم

❤️👰🏻🤵🏻❤️💃📢آهاااای پسر عمو جان بیا خانومتو وردار ببر🕺⬇️ 🍃جز عشق جهان نکته ی ارزنده ندارد🍃                                مادرم همیشه می‌گفت اگر میخواهی قلبت بیرون از بدنت بتپد بچه دار شو❤️⁦👨‍👩‍👧⁩❤️                                                                                   ⁦خدایا پسرمو خودت برام نگهدار عاشقشم نا امیدم نکن🙏💞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونه پدر بخور بخواب الکی، راحتی،تقریبا بی مسولیتی

خونه شوهر مستقلی مسولیتی

ممنون خدا که تنهام نذاشتی،ممنون که صدامو شنیدی،نی نی هامو  مدیون توام      رب لاتذرنی فردا وانت خیرالوارثین                               خدایا شکرت 🤗😘🙄😇😇😎
یعنی متاهلی بهتره ؟

آره اگه همسرت خوبه باشه خیلی بهتر از خونه ی پدره

❤️👰🏻🤵🏻❤️💃📢آهاااای پسر عمو جان بیا خانومتو وردار ببر🕺⬇️ 🍃جز عشق جهان نکته ی ارزنده ندارد🍃                                مادرم همیشه می‌گفت اگر میخواهی قلبت بیرون از بدنت بتپد بچه دار شو❤️⁦👨‍👩‍👧⁩❤️                                                                                   ⁦خدایا پسرمو خودت برام نگهدار عاشقشم نا امیدم نکن🙏💞

یعنی میفرمایید ازدواج کنم و ادامه تحصیل بدم یا مجرد ادامه تحصیل بدم ؟؟؟😐  البتع اینم بگم خونه پدریم واقعا برام طاقت فرساست از همههه لحاظ    ولی با شوهر کردن هم حسابی مشکل دارم 😑

جواب ابلهان خاموشیست ولی من چون حوصلم سر میره گاهی جواب میدم

والا من بعد ازدواج اومدم خونه ی خودم

اینجا هم قطعا راحت ترم

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
یعنی میفرمایید ازدواج کنم و ادامه تحصیل بدم یا مجرد ادامه تحصیل بدم ؟؟؟😐  البتع اینم بگم خونه ...

ببین کلا اینکه تنها بمونی و تحت فشار پدر و مادر هم باشی خیلی  بهتر از اینه که بی هوا دل به دریا بزنی و با هرکسی ازدواج کنی به امید رهایی از خونه پدری..چون حتی از نظر قانونی هم خونه شوهر بیشتر تحت فشار خواهی بود.ولی اگر از روی فراغت بال و منطق و عقل ازدواج کردی با ادمی که لیاقت داره مطمن باش از صدتا خونه پدری هم بهتره