2777
2789
عنوان

داییم خیلی وقته ما را ترک کرده

408 بازدید | 28 پست

خیلی ساله خانوادش را ترک کرده مادر بزرگم سنش زیاده خیلی غصه میخوره میگه کاش یه لحظه می‌آمد میدیدمش به من التماس میکرد زنگ بزن داییت صداشا بشنوم هیچ خبری ازش نداریم مامان بزرگم میگفت کاش زن و بچه داشته باشه دیروز بهش گفتم فکر کن پسر نداری من هر وقت خواستی میام 

میرم خونشون کار هاشا همه را انجام میدم چون پیره خیلی توان نداره میترسم چیزیش بشه از این همه غصه از مامانم بیشتر دوسش دارم میخوام زنگ بزنم داییم هر چی از دهنم بیرون اومد بهش بگم بهش بگم بیا مادر پیرتا ببین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بالاخره ازش خبر دارید یا ندارید؟ نمیدونید زن و بچه داره، بعد میدونید میلیاردره؟

خب دیدم خیلی سال پیش و از دور گهگاهی دیدمش از زندگی شخصیش هیچی نمیدونیم فقط از ماشینا و اینا میدونیم وضع مالی خوبی داره 

شمارشا دارم

زنگران بزن ولی ن با دعوا و داد با مهربونی بگو

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

اگه شمارشو داری، یه لحظه ام تردید نکن. حتما زنگ بزن و بهش بگو تا دیر نشده بیا مادرت و ببین.‌ وگرنه خدایی نکرده بعد از ۱۲۰ سال اتفاقی براش افتاد، حق نداری پاتو مراسمش بذاری

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟