یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
این مورد بعضی وقتا جواب نمیده من زن داداشم همینجوری به داداشم گفت ولی داداشم اینستاشو پاک نکر ...
هیچوقت این کار رو نکن اگر چیزی هست که شک داری از خودش بپرس و اگر مطمئنی جدا شو اما هیچوقت چک نکن چون اگر این کار رو بکنی شک هر روز و هر ساعت وجودتو میخوره و آرامش برات نمیمونه. اگر فقط یه حسه با خودش حرف بزن و بهش اعتماد کن.زندگی رو اعتماد بنا میشهو اگر نباشه ۳۰ سال هم بگذره فرو میریزه
خودت را دست کم نگیر.روزی که خدا بود،بهشت بود،فرشته ها بودند،تنهایی آدم را یک زن پر کرد.قدر زنانگیت را بدان😊
این اثر انگشتا یه کد هم دارن برا وقتایی ک سنسور اثر انگشت کار نمیکنه الکی چندبار پشت سرهم رو سنسورش انگشتت رو بزاری قفل میشه کد رو میخاد میتونی به این بهونه از زیر زبونش بکشی
خیلی راحته در طول روز رمزشو که باز میکنه تو باید حواستو جمع کنی ببینی روی صفه چه عددی رو ایجاد میکنه البته باید انقدر حواست باشه وقتی با اثر انگشت نتوست باز کنه عددو وارد میکنه البته خوددتم تاریخ تولدشو اینارو بزن ببین باز میشه یا نه البته اونقدری نزنی کلا قفل کنه گوشی متوجه نشه فقط چون حساس میشه
وا خب با واتس اپم میشه باز یه گندایی زد نمیشه آخرینش کنم که مث تلویزیون میمونه نمیشه بش گفت نبین ...
ن اهل گند زدن نباشه هیچ گندی نمیزنه. تو بگو فقط مزه دهنشو بفهمی. ببین چی میگه. از خودت کن طرفتو. سیاست داشته باش. اگه قبول کرد چه بهتر اگه ن بفهم خبریه و باید حواستو جمع کنی خوب بشناسیش اگر آدم خوبی نباشه باهاش زیر یه سقف نری. بعدم میتونی با یه شماره ناشناس امتحانش کنی
زیرگنبد کبود دوتا عاشق بود و کلی حسود... تقصیر همون حسودا بود که الان شد یکی بود یکی نبود😢