2777
2789
عنوان

هک گوشی نامزدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1897 بازدید | 128 پست
چیشده

گفتم دیگه .. از یسری دخترا که چشمشون دنبال شوهر ادم هست متنفرم دوسدارم لهشون کنم

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این مورد بعضی وقتا جواب نمیده  من زن داداشم همینجوری به داداشم گفت ولی داداشم اینستاشو پاک نکر ...

خب تو بگو با سیاست منو همسرم از اول قرار کردیم دیگه نصب هم نکردیم. الانم فقط واتساپ.  ریگی به کفشش نباشه قبول میکنه اگر ن بدون خبریه

زیرگنبد کبود دوتا عاشق بود و کلی حسود... تقصیر همون حسودا بود که الان شد یکی بود یکی نبود😢
این مورد بعضی وقتا جواب نمیده  من زن داداشم همینجوری به داداشم گفت ولی داداشم اینستاشو پاک نکر ...

هیچوقت این کار رو نکن اگر چیزی هست که شک داری از خودش بپرس و اگر مطمئنی جدا شو اما هیچوقت چک نکن چون اگر این کار رو بکنی شک هر روز و هر ساعت وجودتو میخوره و آرامش برات نمیمونه. اگر فقط یه حسه با خودش حرف بزن و بهش اعتماد کن.زندگی رو اعتماد بنا میشهو اگر نباشه ۳۰ سال هم بگذره فرو میریزه

خودت را دست کم نگیر.روزی که خدا بود،بهشت بود،فرشته ها بودند،تنهایی آدم را یک زن پر کرد.قدر زنانگیت را بدان😊
چجوری؟؟؟؟؟؟ بگو توروخدا

این اثر انگشتا یه کد هم دارن برا وقتایی ک سنسور اثر انگشت کار نمیکنه الکی چندبار پشت سرهم رو سنسورش انگشتت رو بزاری قفل میشه کد رو میخاد میتونی به این بهونه از زیر زبونش بکشی

تنها دوستم🙆 سایمه ....🥀🖤
نه بابا کی قبول می‌کنه آخه

خیلی ها. نمونه اش خودم و همسرم. خیلی های دیگه رو هم دیدم حتی تو هم سایت

زیرگنبد کبود دوتا عاشق بود و کلی حسود... تقصیر همون حسودا بود که الان شد یکی بود یکی نبود😢

که چی بشه ؟؟

یه ذره به هم احترام بزارید 

اگه بهش اعتماد نداری چرا داری باهاش ازدواج میکنی و اگه داری چرا اینکارو میخوای بکنی

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏
خب تو بگو با سیاست منو همسرم از اول قرار کردیم دیگه نصب هم نکردیم. الانم فقط واتساپ.  ریگی به ک ...

وا

خب با واتس اپم میشه باز یه گندایی زد

نمیشه آخرینش کنم که

مث تلویزیون میمونه

نمیشه بش گفت نبین که

بیشتر بگو بگو چجوری کمین میکنی

خیلی راحته در طول روز رمزشو که باز میکنه تو باید حواستو جمع کنی ببینی روی صفه چه عددی رو ایجاد میکنه البته باید انقدر حواست باشه وقتی با اثر انگشت نتوست باز کنه عددو وارد میکنه البته خوددتم تاریخ تولدشو اینارو بزن ببین باز میشه یا نه البته اونقدری نزنی کلا قفل کنه گوشی متوجه نشه فقط چون حساس میشه

گفتم دیگه .. از یسری دخترا که چشمشون دنبال شوهر ادم هست متنفرم دوسدارم لهشون کنم

افرین جای منم بزنشون ⁦🚶🏼‍♀️⁩نمیدونم کی مخ شوهر رویاهای منو زده که هنوز خبری ازش نیس😢

تنها دوستم🙆 سایمه ....🥀🖤
که چی بشه ؟؟ یه ذره به هم احترام بزارید  اگه بهش اعتماد نداری چرا داری باهاش ازدواج میکنی و ا ...

دارم

ولی اینایی که فهمیدن شوهره خیانت کرده یا ریگی به کفششه چجوری فهمیدن؟

یکیش اینه

وا خب با واتس اپم میشه باز یه گندایی زد نمیشه آخرینش کنم که مث تلویزیون میمونه نمیشه بش گفت نبین ...

ن اهل گند زدن نباشه هیچ گندی نمیزنه. تو بگو فقط مزه دهنشو بفهمی. ببین چی میگه. از خودت کن طرفتو. سیاست داشته باش. اگه قبول کرد چه بهتر اگه ن بفهم خبریه و باید حواستو جمع کنی خوب بشناسیش اگر آدم خوبی نباشه باهاش زیر یه سقف نری. بعدم میتونی با یه شماره ناشناس امتحانش کنی