2777
2789

دوستان ميشه راهنماييم كنيد..

پريودم منظمه.. الان بخوام بدونم تنبلي دارم يا نه و كلا وضعيتم چطوره كجا بايد برم؟؟

و آيا روز خاصي از پريود بايد برم يا مهم نيست؟؟

مهربونا واسم دعا ميكنيد دخترم سالم و صالح و باهوش و زيبا باشه😍😍😍😍 خدا انشاالله دامن همه منتظرا رو سبز كنه❤️❤️❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو سنوگرافی. 

روز خاصي بايد برم؟؟

يا هر وقتي ميشه؟

مهربونا واسم دعا ميكنيد دخترم سالم و صالح و باهوش و زيبا باشه😍😍😍😍 خدا انشاالله دامن همه منتظرا رو سبز كنه❤️❤️❤️
پزشک زنان باید بری بفرستت سونو گرافی 

يعني بايد برم دكتر واسم بنويسه؟

يعني بايد برم دكتر واسم بنويسه؟

آره دیگه اگه دفترچه دارین برو دکتر بگو میخوام ببینم تخمدان هام چجوری کار میکنه اگه نداری هم دکتر برو ولی آزاد حساب میشه 

ای جماعت عاشقم من... عشق جذابم حسین دی.... هچکسه باش ایرمرم چون منیم اربابیم حسین دی 😭😭😭😭
پاپ اسمیر و سونو واژینال برو

ميترسم از پاپ اسمير

درد داره؟؟

متخصص زنان .بعد پریود بری بهتره

سپاس عزيزم