2777
2789
عنوان

بچه ها کسی خودش یا خانواده اش کرونا گرفته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 7830 بازدید | 42 پست

بله ما داشتیم

ایشون تستشون منفی بود اما وقتی رفتن سی تی ریه هاشون عفونت داشت و تشخیص پزشک کرونا بود

اصلا ترس نداره اگ مسن نباشی نگهت نمیدارن میگن برو خونه

حتما برو دکتر چون شاید خدای نکرده الوده باشی بقیرم آلودع کنی

اگه دوستی نباش،دوستی تو دوری محکم تره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حس خاصی ندارم فقط ازین که حس بویایی وچشایی ندارم اذیتم خیلی بده واقعا

خداکنه برگرده حست ی عده میگفتن حتی خوب هم بشی ممکنه این حس هارو از دست بدی درسته؟

قطعا ب آرزوم رسیدم ۹/۹/۹۹......خدایا غیرممکن های زندگیم رو ممکن کن....اللهم صل علی محمد وآل محمد....
وای خدا نکنه میگن که بر میگرده نمیدونم دیگه کی برمیگرده

ایشالله هر چ زود خوبشی  💛💛

قطعا ب آرزوم رسیدم ۹/۹/۹۹......خدایا غیرممکن های زندگیم رو ممکن کن....اللهم صل علی محمد وآل محمد....
بله ما داشتیم ایشون تستشون منفی بود اما وقتی رفتن سی تی ریه هاشون عفونت داشت و تشخیص پزشک کرونا بود ...

جتما پیش متخصص ریه رفتم. سی تی اسکن گرفت و گفتن ریه درگیره ولی واسه اطمینان تست بده من تست کرونا ندادم.با این حال دارو هم استفاده میکنم.

رعایت میکردی یا نه از کجا گرفتی

کامل رعایت میکردم. البته بیرون میرفتم  ولی مهمونی و پارک یا دور همی به هیچ وجه. مسافرت هم نرفتم. هرچی میخریم کامل با مایع اب گرم میشورم. البته همسرم هر روز سرکار میره احتمال میدم از اون گرفتم. یا یکبار که رفتم واسه کار بانکی 

الان بهترید ؟ درمانتون چقدر طول کشید؟ علائمتون تنگی نفس بود ؟ انشالله که سلامت باشید 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4508894/من-همونیم-که-توی-یک-تاپیک-پر-بازدید-گفتم-مامانم-کرونا-گرفته?postId=140604584

معمار و طراح داخلی / برای مشاوره طراحی منازلتثن درخواست دوستی بدید