2777
2789

وقتی که دلت یه آرزو داشته باشه دنبال یه روزنه امید میگردی ...

همین امیده که تورو وصل میکنه به زندگی ...

که بتونی دووم بیاری ... 

اگه برای آرزوت ، هنوز "امیدی " هست  پس خیلی خوش شانسی ... !

خیلی هارو دیدم از دعا کردن خسته شدن ، کم آوردن ، درسته سخته ، ولی وقتی برای دعات امید رسیدن هست یعنی هنوز وقت باختن نیست ....

سخت تر اون زمانیه که دعایی داشته باشی ولی امیدی نه .... 

خدا امید ارزوهاتونو ازتون نگیره ...

👏👏👏👏

بنظرتون وقتی به چیزی ایمان داشته باشی ک بهش میرسی امکان رسیدن چقدره؟

ینی طوری مطمئن باشی ک یک درصد نشدن تو قلبت حس نکنی

دوست عزیزی ک اینو میخونی...از ته دل میگم امضای خدا پای حاجت دلت❤❤                                          اینو یادت باشه رفیق *همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست*

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

👏👏👏👏 بنظرتون وقتی به چیزی ایمان داشته باشی میرسی امکان رسیدن چقدره؟ ینی طوری مطمئن باشی ک یک د ...

تو.احادیث هست که طوری آرزو کنید که انگار خواسته ی شما ب شما در اون رمان داده میشه

👏👏👏👏 بنظرتون وقتی به چیزی ایمان داشته باشی ک بهش میرسی امکان رسیدن چقدره؟ ینی طوری مطمئن باشی ...

شک نکن الهی قمشه ای میگه وقتی ارزویی دارید یعنی خدا قابلیت رسیدن بهش تو شما دیده

تو.احادیث هست که طوری آرزو کنید که انگار خواسته ی شما ب شما در اون رمان داده میشه

من جوری ایمان دارم ک امسال قبول میشم ک تو عمرم انقدر به چیزی مطمئن نبودم حتی خیلی خواب دیدم اونم نه خواب الکی مثلا یکیش ک رفتم تو کعبه و این حاجتو از خدا میخوام 

دوست عزیزی ک اینو میخونی...از ته دل میگم امضای خدا پای حاجت دلت❤❤                                          اینو یادت باشه رفیق *همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست*
شک نکن الهی قمشه ای میگه وقتی ارزویی دارید یعنی خدا قابلیت رسیدن بهش تو شما دیده

حتی اگه صد نفرم بهم بگن نه من درصدی شک ندارم مطمئنم میشه

[QUOTE=140865348]من جوری ایمان دارم ک امسال قبول میشم ک تو عمرم انقدر به چیزی مطمئن نبودم حتی خیلی خواب دیدم اونم نه 

چقدر خوب ... مطمئنا ب خواستتون میرسید 

[QUOTE=140865423]حتی اگه صد نفرم بهم بگن نه من درصدی شک ندارم مطمئنم میشه[/QUO مطمین باش که به هرچی ...

❤❤❤❤

[QUOTE=140865348]من جوری ایمان دارم ک امسال قبول میشم ک تو عمرم انقدر به چیزی مطمئن نبودم حتی خیلی خ ...

❤❤🌷🌷🌷