2777
2789
عنوان

از این همه خیانت قلبم به درد اومده

305 بازدید | 27 پست

هربار از خیانت میشنوم چه تو سایت چه بین دوستان یا اقوام قلبم درد میگیره و تا چند وقت تو خودم میرم.

خداروشکر خودم شوهر خوبی دارم و خیلی وفاداره.اما برای همه اونایی که بهشون خیانت میشه چه مرد چه زن قلبم درد میااد.

چجوری این حس و از خودم دور کنم.بعد از شنیدن همچین اتفاقاتی واسه فردی که بهض خیانت شده تقریبا دچار افسردگی میشم و عصبی میشم

خدایا مرسی  

بگو خدایا مرسی

نگران فردایت نباش خدایه دیروز وامروزت خدای فردا هم هست،ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی اون قرن هاست خدایی میکند بهش اطمینان کن ،خدای مهربون من بهت ایمان دارم خودت زندگیمو درست کن🙏وزن شروع84 وزن بعدی82600وزن فعلی 76 وزن هدف70👌من میتوانم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نتیجه گیری من اینه 

خیانت نتیجه ی امکانات نامحدود و جدید و جالب مثل اینترنت برای انسانهایی هست که محدود و بدون این امکانات بزرگ شدن 

یعنی ۲ نسل باید فاسد بشه و بگذره ،تا نسل های بعدی که با این امکانات بزرگ شدن ، بیان به میدان و واکنش نرمال بدن

جهش پیشرفت انسان از نظر امکانات و تکنولوژی هر وقت رخ بده چند نسل قربانی میگیره

نظر من بود 👆👆👆👆

...
خداصبربده بهشون وامیدوارم به روز هیچکس نیاره به نظر من خیانت با جنایت فرقی نمیکنه

واقعا جنایته

از خدا میخوام همه اونایی که بهشون خیانت میشه یکی بیاد تو زندگیشون و بهترین روزهارو براشون بسازه .جوری که هیچ وقت تو زندگیشون به اون اندازه احساس خوشبختی نکرده باشن.شاید زخم قلبشون خوب بشه

خدایا مرسی  
شوهرمو دوس ندارم هر روز جنگ و دعوا داریم 😔ازش متنفرم هر روز دعا میکنم بمیره حیف چون فامیلیم و ی بچه ...

به نظر من بچه ات توی دعوا بیشتر اذیت میشه تا اینکه توی طلاق.

دعوا خیلی بدتره واسه بچه ها.خیلی تو روحیه اشون اثر میذاره

خدایا مرسی  
به نظر من بچه ات توی دعوا بیشتر اذیت میشه تا اینکه توی طلاق. دعوا خیلی بدتره واسه بچه ها.خیلی تو رو ...

نمیتونم طلاق بگیرم خانواده ام نمیزارن.همش تقصیر مادرمه ک منو مجبور ب ازدواج با این آشغال کرد