2777
2789
عنوان

درمان نفخ در بارداری.لطفا کمک

107 بازدید | 7 پست

سلام.من۵ماهه باردارم.اینقدر نفخ میکنم ک میزنه به کمرم.درد خیلی بدی داره شبا اصلا نمیتونم بخوابم.برای معدم دکتر رفتم دارو داده.معده روخوب میکنه ولی هنوز نفخه هست.هرچی دستشویی هم میرم کمتر نمیشه. کسی میدونه چکارکنم کمتر میشه؟

چیزای نفخ دارنخورواب زیادی بخور..

{کنجدجونم،هنوزنمیدونم دخمری یاآقاپسری 😊امامن وبابایی وآبجی باران بی صبرانه منتظریم که بدونیم 😊امروزباران کوچولوبه بابایی میگفت :بابایی بیامامان توی شکمش نی نی داره،من میخام بغلش کنم ،اسباب بازیاموبدم بازی کنه....نمیدونم من چراذوق کرده بودم.خدایابه بزرگیه خودت قسمت میدم این حس هارونصیب همه خانومای سرزمینم کن🙏تاریخ (۱۳۹۹/۴/۲۱)}

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غذاهای نفاخ نخور 

اب زیاد بخور 

وعده هاتو مقدارش رو‌ کم کن اما دفعات بیشتر 

اروم‌غذا بخور 

مهربونا اگه دوست داشتين  براي ازدواج و خوشبختي ابجيم  صلوات بفرستين هر كي فرستاد بگه منم به نيتتون بفرستم😘😘😘 
تو بارداری عرقای گیاهی ایا ضرر داره؟من باردار نیستم ولی درکل واسه نفخ عرق شیرین بیان استفاده کردم خی ...

اره عزیزم ضرر داره فک کنم فقط عرق نعنا منعی نداره اونم‌ مطمئن نیستم 

در حالت عادی عرق زنیان هم عالیه برای غیر باردار

مهربونا اگه دوست داشتين  براي ازدواج و خوشبختي ابجيم  صلوات بفرستين هر كي فرستاد بگه منم به نيتتون بفرستم😘😘😘