2777
2789
عنوان

نمی خوام قهرمون طولانی شه... بیاین بگم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 26 پست
اخه چجوری من همش دارم به اون فکر میکنم دق کردم بخدا😭

برای اینه که سرت به جایی گرم نیست... خودتو مشغول کاری بکن اونوقت میبینی که تو هم فراموشش میکنی. اینجوری اونم میبینه تو پیگیر نیستی به خودش میاد

من ۷ سال دوستم دعوایی بچه گونه اینجوریم اوایل خیلی داشتم پارسال زد ب سرم تموم کنم واقعنم تموم کردم گفتم ولش کن بابا همش حرص خوردن ازدواج کنم مبخاد چیکار کنه دوسش داشتم خیلی زیاد ولی دیدم اینجوری نمیشه 

قهر کردمم واقعی واقعی حتی نمیرفتم عکساشم ببینم باورت میشه بعد ۱ ماه ااومد التماسم کرد و قول داد ادم شه الویتش ممن شدم همه چیش عوض شد حتی داستان ازدواجمون پیگیر تر شد و خیلی جدی تر البته ممن الان نمیتونم بگم بیان وگرنه تا الان عقدم کرد بودیم

وزن اولیه ۷۰ هدف ۶۶ ایشالا تا تیر ماه میترکونم :) 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دق نکن بشین فکر کن چه باید بکنی ،همیشه بحث هست باید جوری باشی که اون دلش شور بزنه تو هم برو جایی که ...

روی این جور چیزا خیلی حساس نیست فقط توی جمع هامون اگه پسر باشه بدبخت میشم جرعتشم ندارم برم سراغ جمع های دختر پسری😅😅😅

قهر کردین بعد شما رفتی آشتی در حالی که هنوز ناراحت بودی دنبال بهانه بودی وقتی فهمیدی اون عین خیالش نبوده رفته تفریح آتیش گرفتی باز دعوا رو شروع کردی، مقصر قضیه شوهرت بوده ولی یه ذره به رفتارت فکر کن الان از نظر اون تو مقصری نه خودش

روی این جور چیزا خیلی حساس نیست فقط توی جمع هامون اگه پسر باشه بدبخت میشم جرعتشم ندارم برم سراغ جمع ...

خب دیگه اینم راه حل بگو وقتی من برات مهم نیستم به کارامم کار نداشته باش ،دیگه باید یا متاهلی رو انتخاب کنه یا مجردی ،قانون جفتش فرق میکنه

لطفا لایک نکنید ، لایک نکنیددددد آفرین لایک نکنید🙃
چه خوب😍

بخاطر همین میگم یه بار عاقلانه فاصله بگیر ازش 

اگه بخادت بر میگرده و ادم میشه 

من خیای مظلوم بودم الان زبونم در اوردم حرف حرف منه چون اون برگشته البته حواسم هست پیاز داغش زیاد نمیگنم ک برنگرد ب رفتار قبلش 

وزن اولیه ۷۰ هدف ۶۶ ایشالا تا تیر ماه میترکونم :)