2777
2789

نمیخوام طولانی شه از اون طرفم نمیخوام من برم جلو اشتی کنم همیشه بخدا من میرم میگم اشتباه از من بوده تا حل شه😭😭

دیروز قهر بودیم آقا رفته بود با دوستاش خارج از شهر خوش گذرونی به منم نگفته بعد دیشب اومدم مثل احمقا پیامش دادم ک اشتی کنیم قهره طول نکشه و... خلاصه امروز فهمیدم دیروز رفته بمن نگفته منم گلایه کردم که چرا به من نگفتی فقط یه پیام کوچیک بدی بگی کجا میری و... هی گفت یهویی شد یهویی شد منم گفتم شد ک شد ی پیاااام بود میداذی میرفتی بعد بحث بالا گرفت گفت ب تو هیچ ربطی نداره دلم میخواد و... بخدا اینقدر ناراحتم😔 یعنی چی به من ربط نداره؟ تازه پرو پرو گفت دیگه کلا هییییچی بهت نمی گم😔😔😔😔😔

این که هنوز کارش به من گیره این جوری با من رفتار کنه عروسی کنیم میخواد چه بلایی سرم بیاره😔

چرا همیشه ما خانما قهر برامون مهنه؟ اصلا مردا براشون مهم نیست تو هم ب یه ورت بگیر بیخیال

یه مدت نیستم دوریم و تحمل کنید تا برمیگردم😃🖐زندگیم اونجایی خیلی دلم واسه خودم سوخت که رفتم پیتزا پنج تومنی خریدم طرف گفت نوشابه هم بیارم؟چون پول نداشتم گفتم نه نوشابه واسم خوب نیست بعد طرف گفت نوشابه اش رایگانه.                        با هرگازی که به پیتزا میزدم یه قطره اشک از گوشه چشمم می ریخت پایین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفتی آشتی روش زیاد شده

مسافر: مادر وینستون داری؟                                        گیلانه: پسر جان تو دکه ست خودت بردار.                      مسافر: ارزون نشده؟                                                   گیلانه: چی ارزون شده جز جون آدمیزاد...

یه مدت بی محلی ‌...تنها راه حلشه ...الان شوهرت حتما منتظره باز تو بری منت کشی😐

کاربر سابقم ☺☺نی نی یار دیگه شماره تلفن ندارم نترکون لطفاپیش بسوی خوش اندام شدن 😍👌وزن شروع ۷۷وزن  ۹۹/۴/۱۲ ۷۴.۴ وزن ۹۹/۵/۷ ۷۱.۴وزن هدف ۶۰😍😍میتونم حتمااااا میتونم 

اوه اگه عروسی نکردی پس با این وضعیت بزنش بهم مردی که قهر قهرو باشه و این رفتارا رو داشته باشه مرد زندگی نیس 

حال دلم خوب نیست...میشه براش أَمَّنْ یُجیبُ بخونید...؟💔😔
اخه چجوری من همش دارم به اون فکر میکنم دق کردم بخدا😭

اشتباهت همینه اصلا بهش فکر نکن با ی چیزی سرگرم شو

یه مدت نیستم دوریم و تحمل کنید تا برمیگردم😃🖐زندگیم اونجایی خیلی دلم واسه خودم سوخت که رفتم پیتزا پنج تومنی خریدم طرف گفت نوشابه هم بیارم؟چون پول نداشتم گفتم نه نوشابه واسم خوب نیست بعد طرف گفت نوشابه اش رایگانه.                        با هرگازی که به پیتزا میزدم یه قطره اشک از گوشه چشمم می ریخت پایین
اره برعکس شده انگار اون زنه من مردم ناز میخرم😔

تغییر رویه بده

محلش نزار تا معذرت خواهی کنه

مسافر: مادر وینستون داری؟                                        گیلانه: پسر جان تو دکه ست خودت بردار.                      مسافر: ارزون نشده؟                                                   گیلانه: چی ارزون شده جز جون آدمیزاد...
اخه چجوری من همش دارم به اون فکر میکنم دق کردم بخدا😭

دق نکن بشین فکر کن چه باید بکنی ،همیشه بحث هست باید جوری باشی که اون دلش شور بزنه تو هم برو جایی که اون خوشش نمیاد تنها بری ،یا شهربازی جایی با دوستات

لطفا لایک نکنید ، لایک نکنیددددد آفرین لایک نکنید🙃