2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شوهر کردم و بعد دیدم  رید..م با این شوهر کردنم

ینی برای فرار ازدواج کردن راه غلطیه؟ فکر میکنی اگه تو اون خونه میموندی الان حالت بهتر بود؟

پیر شدم پیر تو ای جوونی!
ببین کلا بابای من رو مخه .واقعا فک میکردم ازدواج کنم راحت میشم ولی الان رو مخی تر شده

دقیقا الان مشکلم دوتا شده چون شوهرم با بابام لج افتاده سر اخلاقای بدش

میدونی چرا چوب خدا صدا نداره            چون که فرو میکنه                    درتاریخ۹/۹/۹۹هیچ غلطی نمیکنم و لم دادم دارم جم میبینم   چه خبرتونهههههه چه خبرتونهههههههههه    نه بوی عطر پیرهنت نه اون چشای روشنت نه  حتی خط خنده هات حواسمو پرت نمیکنه   
من  پای عشقم موندم ۷ سال دوستم جرات ندارم بگم بیاد جلو  عصبی ام هست بابام دست ب زنم داره ...

عشقیم ندارم اخه میدونی

تا این حد بدبختم

پیر شدم پیر تو ای جوونی!
عشقیم ندارم اخه میدونی تا این حد بدبختم

میگم تو فقط به خاطر اینکه بابات خیانت میکنه انقدر ناراحتی 

میگم تو اگه یه ماه خونه ما باشی بعد میری دست پای باباتو میبوسی میگی تو چقدر خوبی

ینی برای فرار ازدواج کردن راه غلطیه؟ فکر میکنی اگه تو اون خونه میموندی الان حالت بهتر بود؟

نه راه درستیه به شرطی که با هر کی ااومد خاستکاری ازدواج نکنی و انتخاب خوب داشته باشی

با اولین خاستکار و با چشم بسته ازدواج کردن بدترین و وحشنتاکترین راه شکنجه کش کردن خودته