2777
2789
عنوان

فک چپم نزدیک گوشم از دیشب درد میکنه

6403 بازدید | 22 پست

بچه ها از دیشب فک چپم نزدیک گوشم درد گرفته و گوشم و یک دندان که اتفاقا عصب کشی هم شده درد میکنه

البته بگم یه کم قبلش گوشم می خوارید یه کم سفت و عصبی با انگشت توی گوش کردم نمی دونم برای اون یا نه

یعنی چی شده باید چی کار کنم؟ناهار خوردم هم یه کم درد گرفت دهنم رو باز و بسته میکنم هم درد میگیره

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود
نگران نباش زیاد باهاش ور نرو دست کاری نکن فقط یه حوله گرم کن بزار رو جای درد ببین چه طور میشه 

باشه

تا حالا اصلا سابقه نداشته

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ادمیزاد فک بالا داری و فک پایین

فک چپ؟

سمت چپ فک پایین منظورته؟

اگه هندزفری زیاد میذاری گوشت بخاطر گوشته اگا نه برو دندون پزشکی

🍼🍼یک عدد نی نی خوشگل تپل مپل تودلمه😎    خدایا‌شکرت که نعمت مادر شدن رو به من عطا کردی🤰🏻-->🤱🏻

یا گوشت عفونت کرده... یا از دندونته که عصب کشی کردی یا چند تا دندون کشیده داری که جاش خالیه و داره روی فکت اثر میزاره.. فکت ملتهب شده... منم این مشکل رو داشتم که واسه من از دندون بود یه پماد پرو کسی فارم هم داد که می مالیدم به فکم... در هر صورت باید بری متخصص گوش و حلق تا معاینه کنه معلوم شه از چیه

ادمیزاد فک بالا داری و فک پایین فک چپ؟ سمت چپ فک پایین منظورته؟ اگه هندزفری زیاد میذاری گوشت بخاط ...

فک پایین سمت چپ جایی که نزدیک گوشه

اصلا هندزفیری نمی ذارم هیچ وقت

یا گوشت عفونت کرده... یا از دندونته که عصب کشی کردی یا چند تا دندون کشیده داری که جاش خالیه و داره ر ...

دندون کشیده ندارم

چند سال پیش این دندون رو عصب کشی کردم

فکت در نیومده احتمالا😳😳😳😳😳🤔🤔🤔🤔🤔🤔یه مشت بزن کو 

⭐️هیچوقت دیوانه وار⭐️عاشق کسی نباش⭐️سعی کن صادقانه دوست داشته باشی⭐️تا اگر نامردانه رهایت کرد🌙تو ناعادلانه ویران نشوی . . .
فک پایین سمت چپ جایی که نزدیک گوشه اصلا هندزفیری نمی ذارم هیچ وقت

دندون عقلت نیست؟

ببین دکمه گوش میدونی کجاس زیر اون و فشاربده دودقیقه نگه دار

🍼🍼یک عدد نی نی خوشگل تپل مپل تودلمه😎    خدایا‌شکرت که نعمت مادر شدن رو به من عطا کردی🤰🏻-->🤱🏻
فکت در نیومده احتمالا😳😳😳😳😳🤔🤔🤔🤔🤔🤔یه مشت بزن کو 

عزیزم اینجا و این تاپیک جای خوشمزه شدنه،من سوال پرسیدم نگفتم که بیاید مزه بریزید 

عزیزم اینجا و این تاپیک جای خوشمزه شدنه،من سوال پرسیدم نگفتم که بیاید مزه بریزید 

🤔🤔🤔خب من که مزه نریختم حقیقتشو گفتم😁😁😁

⭐️هیچوقت دیوانه وار⭐️عاشق کسی نباش⭐️سعی کن صادقانه دوست داشته باشی⭐️تا اگر نامردانه رهایت کرد🌙تو ناعادلانه ویران نشوی . . .
دندون عقلت نیست؟ ببین دکمه گوش میدونی کجاس زیر اون و فشاربده دودقیقه نگه دار

من دندون عقل در نیاوردم قبلا opgدادم دکترم گفت در نیاوردی دیگه هم از سن در آوردنش گذشته

آره فکر کنم منظورت رو از دکمه گوش فهمیدم الان انجام میدم

🤔🤔🤔خب من که مزه نریختم حقیقتشو گفتم😁😁😁

این حقیقت نبود عزیزم،ببین هیچ وقت توی تاپیکی که کسی اومده راهنمایی خواسته برای یه موضوعی از این خوشمزه بازی ها در نیار

پس گوشت احتمالا عفونت کرده... یه قطره میده و خوب میشه

امروز ۵شنبه است دکترم حلق و کوش و بینیم نیست 

امروز فردا رو صبر می کنم دیگه تا شنبه

مرسی گلم