2777
2789
عنوان

نفر سوم رابطرو خراب میگنه

401 بازدید | 32 پست

تا حالا نفر سوم اومده نخ بده عشقتون سرنخ بگیره؟؟برا من اینطوری شد پنج ماه وفاداری یه هفته بهونه گیری مداوم برایه فرار از من و جایگزین کردن نفر سوم 

رفیق هستید؟

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به قصد ازدواج حرف میزدیم دور بودیم ازهم با یکی که نزدیکش بود ازدواج کرد یه هفته بهونه اورد که من برم ...

مجازی دوست بودین؟

خداحافظ👋🏻     ■به نی نی یار گفتم یه جوری بترکونه که دیگ هیچوقت برنگردم😇💫🤍

به درك 

اوني که خواست بره یه لقمه بذار تو جیبش وسط را گشنش نشه برگرده

فقط 42 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

-شاید اگر صدقه خود را در سطل زباله بندازید زودتر به دست نیازمند برسد تا در صندوق صدقات..!