2777
2789

سیاحه همون لیست جهازی هست که طرفین امضا میکنن

و اگه خدای نکردی مشکلی پیش بیاد دادگاه برای استرداد جهیزیه بهش استناد میکنه.

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵

نه

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه فاکتور رو به نام خودت بگیر و بردارشون 

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.

مال عروس درسته

منظورم عرف این قضیه است

چون عروس خاله ام اومدن تموم طلاهایی که بعنوان عیدی و یلدا و ... براش گرفتن تو سیاحه آورده بعنوان طلاهای خونه پدری و جهیزیه

یعنی خدای نکرده اگه اختلافی پیش بیاد این طلاها جزو جهیزیه اشون هست که باید بعروس برگرده 

و حدود 100 میلیون میشه. که شاید حدود 10 میلیونش مربوط به دخترخانوم و بقیه کادوی دوماد و خونواده اشه

برام سوال پیش اومد

مال عروس درسته منظورم عرف این قضیه است چون عروس خاله ام اومدن تموم طلاهایی که بعنوان عیدی و یلدا و ...

البته ما تو خواستگاری یه برگه مینوسن که پسر چیا بخره از شیر بها و مهریه گرفته  و مثلا ۲۰ میلیون طلا و امضا میکنن

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.
البته ما تو خواستگاری یه برگه مینوسن که پسر چیا بخره از شیر بها و مهریه گرفته  و مثلا ۲۰ میلیون ...

اره اون برگه رو ما هم رسم داریم 

اما این برام عجیب بود که طلاهای کادو رو به اسم جهیزیه بنویسن.

گفتم شاید رسمه و ما اطلاعی نداریم