2777
2789
عنوان

کی اونروز میشه که...😔😔😔

771 بازدید | 86 پست

کی روزی میشه منم مامان بشم 

همه منتظرا مامان بشن ؟؟؟😔😔😔

خدایا هزاران مرتبه شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت  که نا امیدم ون نکردی خدایا خودت دادی خودت مراقبش باش خدایا به همه اونایی که ندارن هم اولاد سالم و صالح نصیب کن برای سلامتی تو دلی همه و من یه صلوات بفرستین بی زحمت 😘😘😘 (الا بذکرلله تطمئن القلوب)

ان شاالله به زودی عزیزم

⛔اقایان درخواست دوستی ممنوع⛔امام رضا(ع):کسی که بر ارتکاب گناه پافشاری می‌کند و از آن دست‌بردار نیست و (در عین حال) از خدای خود طلب عفو و بخشش می‌کند در حقیقت خود را مسخره کرده است.💖اگه خواستید درد دل کنید یا مشکلی داشتید نیاز به حرف زدن داشتید میتونید رو من حساب کنید البته فقط خانم ها💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشالله ک زود زودزود عزیز دلم خدا ارحم راحمینه

خدایا شکر بابت آسانی بعد هر مشکلات.⁦❤️⁩⁦❤️⁩خدایا مواظب پسرم و باباش باش⁦♥️⁩⁦♥️⁩تیکر به‌وقت تولد یک سالگی پسرم
انشلا ب زودی 

ایشالا

خدایا هزاران مرتبه شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت  که نا امیدم ون نکردی خدایا خودت دادی خودت مراقبش باش خدایا به همه اونایی که ندارن هم اولاد سالم و صالح نصیب کن برای سلامتی تو دلی همه و من یه صلوات بفرستین بی زحمت 😘😘😘 (الا بذکرلله تطمئن القلوب)
ایشالله ک زود زودزود عزیز دلم خدا ارحم راحمینه

ایشالا خسته شدم 

دوساله 

چقد نیش و کنایه بشنوم 

چقد شرمنده ذوق کردنای شوهرم بشم

من برا خودم امید ندارم دیگه شب هم یکی از دوستان ناراحتم کرد اعصاب دیگه ندارم 😭😭😭😭

چرا گلم چی گفت مگه

⛔اقایان درخواست دوستی ممنوع⛔امام رضا(ع):کسی که بر ارتکاب گناه پافشاری می‌کند و از آن دست‌بردار نیست و (در عین حال) از خدای خود طلب عفو و بخشش می‌کند در حقیقت خود را مسخره کرده است.💖اگه خواستید درد دل کنید یا مشکلی داشتید نیاز به حرف زدن داشتید میتونید رو من حساب کنید البته فقط خانم ها💖
من برا خودم امید ندارم دیگه شب هم یکی از دوستان ناراحتم کرد اعصاب دیگه ندارم 😭😭😭😭

چرا امیدت به بالا سری باشه 

چرا ناراحتت کرد؟؟؟

ایشالا خسته شدم  دوساله  چقد نیش و کنایه بشنوم  چقد شرمنده ذوق کردنای شوهرم بشم

مشکلت چیه عشقم؟؟؟؟

خدایا شکر بابت آسانی بعد هر مشکلات.⁦❤️⁩⁦❤️⁩خدایا مواظب پسرم و باباش باش⁦♥️⁩⁦♥️⁩تیکر به‌وقت تولد یک سالگی پسرم
ان شاءالله به زودی میای تاپیک بی بی چک مثبت میزنی

ایشالا 

مشکلت چیه عشقم؟؟؟؟

هیچ مشکلی ندارم بجز تنبلی تخمدان و چاقی یکم