2777
2789

من اصلا تازگیا نمیتونم مرغ بخورم انقد مرغ بیمزه خوردم از یاداوری خوردن مرغ عوقم میگیره ولی همشم که نمیشه گوشت خورد چجوری بپزم که توشم طعم بگیره و خوشمزه باشه؟

خدایا حس میکنم حرفم بهت نمیرسه پس اینجا برات مینویسم لطفا کارمارو حل و یه نی نی بهم بده ! سال بعد که این پیامو میبینم امیدوارم لبخند بیاره به لبم 😍😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با پیاز و سیر سرخ میکنم

در آخر هم رب میزنم و نمک و یکم آب و زعفران. میذارم نیم ساعت رو شعله کم

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.

من مرغ خوب نمک میزنم ی ربع بعد خوب خوب سرخ میکنم

قشنگ طلایی شه

بعد پیاز رنده شده رو تفت میدم فلفل سیاه و زردچوبه میزنم رب میریزم و اب جوش ک اومد میریزم رو مرغ 

یخورده اب نارنج هم میریزم اخراش زعفرونم میریزم

عالیییییییی میشه

فلفل دلمه هم نمیندازم طعمشو دوست ندارم

بجاش فلفل سیاه فراوون میریزم

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️

پیاز هاتو یکم سرخ کن بعد مرغو بچین توش میتونی فلفل دلمه ای هم بریزی، نمک فلفل و زردچوبه هم بزن. بعد درشو بذارو شعله را کم کن تا خودش آب بندازه و پخته شه، بعد نیم ساعت پشت و روش کن، زعفران هم بزن. 

اول خوب سرخ میکنم.ادویه هم پودر سیر فراوون میریزم وفلفل سیاه و یه کمی پودر لیمو عمانی.و هویج و در اخر زعفران .

پودر سیر خیلی خوش عطر طعم میکنه مرغو 

خدایا خودت تو اوج ناامیدی امیدوارم کردی😊😊😊خدا خودت نگهدارش باش🙏🙏🙏

من اول تنها سرخش میکنم بعد درش میارم و تو همون روغت پیاز و سیر و هویج و تفت میدم وقتی طلایی شد مرغ توش میندازم بعد بهش زردچوبه و نمک و فلفل و رب گوجه میزنم و اب بهش میزنم و میذارم بپزه وسط کار بهش یکی دوتا الو و ابلیمو میزنم تقریبا ده دقیقه اخر زعفرون میزنم. بعد 1تا 1/30ساعت پختس

وقتی ادم تو نی نی سایته🙄😯😳😨
مرغ باید خوب نمک بزنی مرغ بی نمک بد مزست و بو میده

موقع پختن ینی؟

خدایا حس میکنم حرفم بهت نمیرسه پس اینجا برات مینویسم لطفا کارمارو حل و یه نی نی بهم بده ! سال بعد که این پیامو میبینم امیدوارم لبخند بیاره به لبم 😍😍

به نظر من مرغ آبپز خیلی بی مزه و بده . مرغ فقط باید تو روغن کم با حرارت ملایم سرخ بشه تا خوب بشه.

من مرغو تو از این تابه های دو طرفه با یکم رب گوجه و رب فلفل و ادویه و روغن زیتون و سیب زمینی حلقه شده می زارم اروم با حرارت کم برای خودش بپزه تا به روغن بیفته.

یا اینکه تو اب خیلی کم به مختصر ابیز بشه تا ابش به خوردش بره بعد میزارم تو فر تو ظرف پیرکس رو درشم فویل با ادویه تا تو فر بپزه.

آبپز =   

منم ۲ساله اصن مرغ نمیخورم  شاید ۲ یا ۳ بار اونم مجبور بودم

از بس بد درس میکنن انقد بدم میاد اصن نمیتونم بخورم