2777
2789
عنوان

معجزه زندگی من😍😍

2152 بازدید | 158 پست

سلام .بچها من چند ساله روش های مختلف رو دنبال میکنم تا برسم ب تناسب اندام و هرگز ناامید نشدم .تا ۲ ماه پیش که یهو متوجه شدم سایز کم میکنم و وزنم کمتر شده،یعنی کاملا از حالت استپ بیرون اومدم .ن تبلیغه ن دروغ .کاملا واقعیه .هررکی خواست میتونم رایگاان بهش بگم .خوشحال میشم ببینم کسی با روش من حالش خوب شده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.

کسی معجزه زندگیش افزایش وزن بوده به من بگه... معجزه لاغر شدن رو شدیداااا دارم  

خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی...                                                                                                                         �🍀🍀🌺🌼🌸🌸🍀🌸🌸🌼⭐دوستای من،خواهرای خوبم ، اگه من پست تو هر تاپیکی گذاشتم صرفا جهت شوخی و لبخند زدن شماهاست،لطفا اگه خوشت نیومد ریپلای نکن و بگذر😉⭐                             امضاء:مریم ریزه میزه سابق

ببینید اول همه بگم شاید بعضی ها بیان بگن مگه میشه؟مگه داریم؟؟؟باید بهتون بگم که بعلله هم میشع و هم داررریم .من کلی روش ها و حرکات رو رفتم ولی اثر نکرد ولی این روش ها ک میگم رو لااقل ۱۰ روز امتحان کنید ،میبینید ک چطور کم کم شکل بدنتون تغییر میکنه ،پس انرژی مثبتت و روحیه خوبتون رو حفظ کنید و حتما شب ها قبل خواب عکس ی مدلی ک خوشتون میاد رو ببینید و تجسم کنیددد ک شما هم این مدل شدین‌.خب الان میگم😁

صبح که از خواب پا میشین ،آب جوشیده و ولرم بخورید حداقل ۲ لیوان .اگه براتون سخته از ی لیوان شرو کنید ،من ابجوش رو ی نیم ساعت میزارم خنک شه بعد اب لیمو میریزم داخلش و میل میکنممم.بعد ی نیم ساعت با خیال راحت صبحونه میخورم ،اینم بگم خوابتون رو حتما تنظیم کنید،انتظار نداشته باشید ۱۱ صبح پاشید و این روش جواب بده . نوشششابه ،شیرینی،فست فود ،غذاهای چرررب ،پرکالری و شیرین و پرشکررر ممنوع .عوضش خودتون رو عادت بدین ب سبزی و کاهووو میوه . اینا در مورد خوراک بود 

صبح که از خواب پا میشین ،آب جوشیده و ولرم بخورید حداقل ۲ لیوان .اگه براتون سخته از ی لیوان شرو کنید ...

اخ اخ دو لیوااان خیلی سخته برام ولی می ارزه

💚 به امید خدا در تاریخ 9/9/99 💚اتفاقای خوبی برام می افته💚💃