2777
2789

خب حتما بلد نیستن که جواب نمیدن😐😐😐

اینقدر بدم میاد از اینایی که به زندگیه بقیه گیر میدن که نگووووو.همش میخوان بگن چون ما این کارو کردیم بقیه هم باید این کارو بکنن در غیر این صورت بی خانواده و بی فرهنگ و اینجور چیزان.گلم تو راه خودتو برو ما هم راه خودمونو میریم.😎😎😎

میدونی جواب نمیدن چون اطلاعاتی ازش ندارن ، کاش برای تاپیک های خیانت و دعوا و مشکل جاری و مادر شوهر هم خیلی ها سکوت میکردن مثل همین موضوع تاپیکت که راجع به لنزه ، کاش یاد میگرفتن تو بقیه مسایل هم سکوت کنن چون واقعا نه سوادشو دارن نه تجربه شو 😐 منم هر بار سوال پرسیدم نهایتش یکی دونفر اومدن 

Welcome to my world, Won't you come on in? Miracles, I guess ! Still happen now and then…⛈🌧3/5/400

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من ۹ سال لنز استفاده کردم ،لنز طبی منظورمه ،شهرمون کوچیکه ،دکتر متخصص نداره ،ی اپتومتریست خوب بود منم تقریبا ۹ سال ،سالی ی لنز ازش میگرفتم و عالی بود و راضی بودم ،الانم ۳ ساله عمل پی ار کی انجام دادم .اونم‌راضی ام 

من پیش چندین چشم پزشک متخصص تو شیراز و یزدو اصفهان رفتم و همه گفتن گذاشتن لنز ربطی ب عمل کردن یا نکردن چشم نداررره . امیدوارم تونسته باشم کمکت کنم

من والله همیشه اول تاپیک سوال میرم تا اگه جوابو بدونم کمکی کرده باشم و خوشحالم میشم تا خیرم به یکی برسه

دوش وقت سحر از غصه نجاتم دادند🌹واندر آن ظلمت شب آب حیاتم دادند.
عزیزم ی چشم پزشک معمولی هم میتونه تشخیص بده و‌حتما لنز شماره دار میخری جنس خیلی خوب بگیر گرون هس اما ...

قصد عمل دارم ولی هنوز سنم نرسیده به سن عمل فقط برا مراسما می‌خوام استفاده کنم

آره یه بار یکی گفته بود ایشالا هر چی خانواده شوهره نابود شه 😒😒

آره من اصلا توی این پربازدید ها نمیرم یکی دوبار رفتم دیدم یا نفرین میکنن یا نظرات شخصی ، تا حالا ندیدم کسی بگه این چیزی که گفتی رو فقط مشاور و روان درمانگر میتونه حل کنه ، و ما سوادشو علم شو نداریم ، همه یجوری میگن اگه من بودم فلان اگه من بودم بیسار انگار کوهی از تجربه  و دانش هستن 😐  

Welcome to my world, Won't you come on in? Miracles, I guess ! Still happen now and then…⛈🌧3/5/400