سلام کسی بوده باردار باشه و بی بی چک و ازمایش خودن نشون نده که بارداره؟من اول فروردین پریود شدم دیگه نشدم به خاطر کرونا نتونستم برم دکتر پریروز آزمایش دادم مشکوک به بارداری بودم بی بی چک میزنم منفی میخواستم ببینم کسی بوده شرایطش مثل من باشه
اگه آزمایش مشکوک بوده مجدد تکرار کن. بی بی چک نتایج کاذب داره
💞فان مع العسر یسری💞صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد باغبان حتی اگر باغش را غرق اب هم کند درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند .۱۴۰۱/۰۵/۱۸ درست زمانیکه انتظارشو نداری معجزه اتفاق میفته.خوش اومدی معجزه زندگیم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اره ازمایش زده مشکوک فقط از این ازمایش معمولیها بود تیتر ندادم
خب امروز برو حتما تیتر بده. تیتر دقیق میگه
💞فان مع العسر یسری💞صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد باغبان حتی اگر باغش را غرق اب هم کند درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند .۱۴۰۱/۰۵/۱۸ درست زمانیکه انتظارشو نداری معجزه اتفاق میفته.خوش اومدی معجزه زندگیم
آزمایش معمولی هم دادم با قاطعیت گفت منفیه آزمایش تیتر مثبت شد .جای خوب برو ک دقیق بگه
من چون پریودم نامنظم هست و فقط با امپول و قرص پریود میشم چون ایام کرونو بود نمیشد برم دکتر رفتم بیمارستان دکتر عمومی واسم ازمایش بارداری نوشت از این معمولی ها و جوابشو گرفتم زده مشکوک حالا هفته دیگه میرم تیتر میدم