2777
2789

کاربر خانم هستم 

استاد گفته بود یه سری مقاله دست نویس امروز ساعت هشت تا ده بفرستیم توی گروه 

من مقاله م از بقیه بیشتر بود و کلی وقت گذاشته بودم هم طراحی قشنگی داشت هم با چند رنگ خودکار؛ تمیز و مرتب نوشته بودم 

یهو دیدم بچه ها که فرستادن حتی زحمت نکشیده بودن یه کاغذ تمیز بردارن به جز چند تا پسر 

من با خودم گفتم کاش مقاله مو پی وی استاد بفرستم اینا خجالت نکشن گناه دارن مقاله هاشون اون شکلیه بعد دوباره پشیمون شدم گفتم شاید استاد ناراحت بشه 

خلاصه من داشتم عکس ها رو می‌فرستادم که یه نفر اومد زیر عکس های من اسم خودشو نوشت ، من حذف کردم اجازه دادم اون بفرسته بعد من بفرستم بعدش که فرستادم بعد از چند دقیقه یه دختره گفت تو چرا دوبار میفرستی؟ یه دختر دیگه گفت می‌ترسه ترکیبش به هم بخوره یکی دیگه گفت تا ده وایستیم این خانم هی عکس بفرسته 

خلاصه اینا منو گرفتن به رگبار توی گروه ولی پسرا هیچی نمیگفتن و فقط دخترا تند تند تیکه مینداختن من گفتم آخه اسم یکی دیگه بود واسه همین حذف کردم دوباره فرستادم که اینا شروع کردن به مسخره کردن یه پسره گفت چتونه اول صبح اینا هم ول نمیکردن که 

کلی اعصابم خورد شد ناراحتم کردن ولی چیزی نگفتم ، آخه چرا یهو اینطوری کردن 😔

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حسادت ..کاش یه تیکه قشنگی مینداختی

خیلی اعصابم خورده عزیزم بغض کردم 

به خدا من به هیچکس کاری ندارم همیشه همه شون رو درک میکنم و هروقت می‌خوان امتحان لغو کنن یا کاری کنن من میگم هرکاری کنید پایه ام 

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️
ازحسودیشون بوده گلم 

یهو جا خوردم اصلا 

پیش بقیه خیلی ضایع شدم

متاسفانه خانم ها بیشتر هم جنس های خودشون را دوست دارن خرد کنن 

من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........

از بی ادبی و حسادت هر دو

تدریس زبان آلمانی با قیمت مناسب انجام میدم... واژه ی ترشیده مال دورانیه که زنها هنری بجز شوهر کردن نداشتن. برای زن توانمند امروزی، ازدواج صرفایک گزینه است، نه تنها هدف زندگی...
خیلی اعصابم خورده عزیزم بغض کردم  به خدا من به هیچکس کاری ندارم همیشه همه شون رو درک میکنم و ه ...

خب از دفعه بعد حالشون و بگیر..ببین تا وقتی واسه دیگران ۱۰۰ درصد خوب باشی اوضاع همینه..ذره ذره نابودت میکنن

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
میگفتي دوستان واسه شادیه روحشون یه صلوات بفرستین اینا دارن دونه دونه از حسادت میمیرن😂

یه بار تو گروه چت کردیم ، چت های عادی بود در مورد درس و دانشگاه 

اینا پیام های خودشونو حذف کردن همزمان توی چند ثانیه ، من خبر نداشتم چرا حذف کردن 

تا به خودم اومدم دیدم استاد اومد به من گفت چرا تو با خودت حرف میزنی