مگنام مدیر استارتر عضویت: 1397/10/27 تعداد پست: 2002 عنوان بابامو بردن تا الان بیدارم 690 بازدید | 45 پست حالش خوب نیس ،توخونه بودیم یدفه ساعت یک حالش خراب شد بردیمش بیمارستان سیسیو بخاطر خدا براشدعا کنید ،اونقدر گریه کردم دارم میمیرم 😭باباییم دیگه فوت کرد دارم دق میکنم خدایا😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭بابای مهربونو مظلومم دورت بگردم الهی ،بابابخدا میام پیشت ،دارم دق میکنم خدا زندگی بدون بابامونمیخام من😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 1399/03/22 | 04:57 34 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بااااااارااااان عضویت: 1398/10/14 تعداد پست: 1785 اخی الهی بگردم عزیزم خدا شفای عاجل بهش بده جانم برای سلامتیشون و آرامش دلت ایه الکرسی خوندم گلم اللهم صل علی محمد و آل محمد
elnaazi عضویت: 1399/03/17 تعداد پست: 2378 عزیزم ایشالا بلا ازشون بدور باشه🙏🏻🙏🏻 ♥️خدایا تا تورو دارم بقیه ب چشمم نمیان♥️
مگنام مدیر استارتر عضویت: 1397/10/27 تعداد پست: 2002 انشالله خوب میشه عزیزم براش صلوات بفرست قرآن بخون چند ساعته دارم میفرستم بخدا ،رفتنی اونقدر حالش بد شد یدفه گفت حلالم کنید بخدا داغونم بااین حرفش 😭باباییم دیگه فوت کرد دارم دق میکنم خدایا😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭بابای مهربونو مظلومم دورت بگردم الهی ،بابابخدا میام پیشت ،دارم دق میکنم خدا زندگی بدون بابامونمیخام من😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
مگنام مدیر استارتر عضویت: 1397/10/27 تعداد پست: 2002 اخی الهی بگردم عزیزم خدا شفای عاجل بهش بده جانم برای سلامتیشون و آرامش دلت ایه الکرسی خوندم گلم خیلی خیلی ممنون عزیزم 😭باباییم دیگه فوت کرد دارم دق میکنم خدایا😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭بابای مهربونو مظلومم دورت بگردم الهی ،بابابخدا میام پیشت ،دارم دق میکنم خدا زندگی بدون بابامونمیخام من😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
sayoo1 عضویت: 1392/04/21 تعداد پست: 40431 تا خوابم ببره براشون صلوات میفرستم نگران نباش ایشالا هیچی نیست پیج
affffoli عضویت: 1399/03/13 تعداد پست: 287 چند ساعته دارم میفرستم بخدا ،رفتنی اونقدر حالش بد شد یدفه گفت حلالم کنید بخدا داغونم بااین حرفش انشالله که چیزی نیست با تنی سالم میاد پیشتون دوباره... 😔
مگنام مدیر استارتر عضویت: 1397/10/27 تعداد پست: 2002 انشاالله بلا دوره و خیلی زود بابای خوبتون برمی گرده خونه ایشالا ک برگرده .ممنونم 🤗😣 😭باباییم دیگه فوت کرد دارم دق میکنم خدایا😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭بابای مهربونو مظلومم دورت بگردم الهی ،بابابخدا میام پیشت ،دارم دق میکنم خدا زندگی بدون بابامونمیخام من😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
مگنام مدیر استارتر عضویت: 1397/10/27 تعداد پست: 2002 تا خوابم ببره براشون صلوات میفرستم نگران نباش ایشالا هیچی نیست ممنون دلگرمیاتون بهم امیدمیده 😭باباییم دیگه فوت کرد دارم دق میکنم خدایا😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭بابای مهربونو مظلومم دورت بگردم الهی ،بابابخدا میام پیشت ،دارم دق میکنم خدا زندگی بدون بابامونمیخام من😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭