2777
2789
عنوان

چیکار کنم همه پستام پاک بشه لطفا کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 162 بازدید | 26 پست
میشه بیشتر رااهنمایی کنی کجا بزاریم تاپیک نی نی یار کجاست

بزن روای اکانت

@نی_نی_یار_حذف_تاپیک2  

حرف حساب اگربه وقتش نزنی...بعدش میشه زراضافه:/فلسفه بودن  بعضی هامثل کاسه توالته:/فقط واسه گوه خوری انتخاب شدن:|

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه تاپیک هم پاک نمی شه باور کن ۲۰۰۰۰۰۰ بار زدم پاک کنید پاک نکردند 

باید لینک بدی عزیزم. اینطوری بگی پاک کن پاک نمیکنن. 

باید بری تو تاپیکی که میخوای پاک بشه اون کادر صورتی بالا که آدرس سایته رو کپی میکنی و برا نی نی یار حذف تاپیک، میذاری

اگه از تجربه ام از کنکور ارشد سوال داری این تاپیک رو بخون 👈 اطلاعات راجع به کنکور ارشد روانشناسی
لینکو چجوری بگیرم

لینک من خودم میرم تونی نی سایت من..بعداونجانوشته تاپیک های که من ایجادکردم میزنم روش تاپیکام میادروی یکیش باانگشت فشارمیدم گزینه میادکپی پیونداونومیزنم...

بعدمیرم توپست نی نی یارکپی میرازم اونجا.

حرف حساب اگربه وقتش نزنی...بعدش میشه زراضافه:/فلسفه بودن  بعضی هامثل کاسه توالته:/فقط واسه گوه خوری انتخاب شدن:|
باید لینک بدی عزیزم. اینطوری بگی پاک کن پاک نمیکنن.  باید بری تو تاپیکی که میخوای پاک بشه اون ...

به خدا انجام دادم نی نی یار حذف تاپیک. کدومه ؟ شاید اشتباه می ذارم 

دل عروس شکوندن تاوان داره خدایا خودت انتقامم را با عروس دومشون بگیر خیلی ناراحتم 
به خدا انجام دادم نی نی یار حذف تاپیک. کدومه ؟ شاید اشتباه می ذارم 

اینه

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4432469/لینک-حذف-پست-و-تاپیک-درخواستی-کاربران

اگه از تجربه ام از کنکور ارشد سوال داری این تاپیک رو بخون 👈 اطلاعات راجع به کنکور ارشد روانشناسی
وقتی میذاری لينکت آبی میشه؟ باید آبی بشه ها

اسم آن نی نی یاری که تاپیک را حدف می کنه چیه شاید جای اشتباه می دذارم 

دل عروس شکوندن تاوان داره خدایا خودت انتقامم را با عروس دومشون بگیر خیلی ناراحتم