واي بچه ها باورتون نميشه دارم تند مينويسم بگم چي شد ولي دستام هنوز ميلرزه
لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️
اومدم از اتاق بيام بيرون ديدم خونه تو دود رفته همش و اون صدا هم صداي اژير اتش نشانيه اپارتمانه
لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
فكر كردم همسايه بالا و پايين و اينا اتش سوزي شده اومدم مامانمو بيدار كنم چراغو زدم يهو گفت بمب و برقا قطع شد
اينقدر ترسيده بودم ميلرزيدم مامانم ديد كولرمون توي بالكن اتيش گرفته حالا ميگفت اب بريزيم روش
فكر كردم همسايه بالا و پايين و اينا اتش سوزي شده اومدم مامانمو بيدار كنم چراغو زدم يهو گفت بمب و برق ...
ای خدا
مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...
منم هول شدم گفت بزار گوگل كنم ولي دستم ميلرزيد از ترس بخوام تايپ كنم ك ديدم نوشته اب باعث ميشه اتيش بقيه جاهاي خونه هم بره وقتي سيم و اينا ميسوزه
اينقدر ترسيده بودم ميلرزيدم مامانم ديد كولرمون توي بالكن اتيش گرفته حالا ميگفت اب بريزيم روش
ای خدای من
مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...
زحمت کشیدي تو نمیدوني اینجور مواقع نباید چراغو روشن کني😐
نه به خدا از كجا ميدونستم؟