2777
2789
عنوان

ني ني سايت زندگيمونو همين الان نجات داد

| مشاهده متن کامل بحث + 1535 بازدید | 67 پست
صدای آژیر پس چی بود وقتی هنوز زنگ نزده بودی

آژير هاي اتش نشاني هست ك توي اپارتمان ميزارن تا دود ميخوره بهش صدا ميده

لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️
ماشالا ب دماغ کیپتون!

بقيه خواب بودن وگرنه من فهميدم بو مياد محلش ندادم😑

لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا برقاتون قطع شدن؟

الان اشپزخونه برق داره بقيه جاها ديگه برق نداره فردا بايد برقكار بياد درست كنه

همینه دیگه میگن هرسال باید سرویس کار بیاد کولرهارو سرویس کنه واسه ما بالا پشت بوم بود کولر نو بود من ...

اينم اگه رو پشت بوم بود فوقش ميسوخت بي كولر ميشديم

ولي تو خونه بود تو بالكن بود من ميترسيدم يهو منفجر شه يا اتيشش بزنه به خونه

نی نی سایت والا بدبختمون کرده اعتیاد اوره من بیام تا صبح توشم

اره منم معتادشم ولي اين دفعه واقعا زندگيمونو نحات داد

اينم اگه رو پشت بوم بود فوقش ميسوخت بي كولر ميشديم ولي تو خونه بود تو بالكن بود من ميترسيدم يهو منف ...

حالا به خیر گذشته یه صدقه بدین 

1399.9.9 برادرم ازاون جهنم برگشته و آرامش به قلب خانوادم برگشته خدایا تنها کسی ک میتونه دست برادرمو بگیره تو هستی ازت خواهش میکنم به قلب شکسته مادرم نگاه کن دست نوازش پدر رو ندیده و داغ مادر دیده خدایا به بزرگیت قسم نزار داغ اولاد ببینه اگه میخوای ببری منو قربونیه خانوادم کن نه برادرمو 😔😔😔😔😔😔😔❤ انشالله همه ب آرزوهامون برسیم❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
حالا به خیر گذشته یه صدقه بدین 

اره واقعا خدا رحم كرد