2777
2789
عنوان

کیا پدر و مادرشون بین دختر و پسر فرق میذاره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1305 بازدید | 46 پست
پدرشوهر منم همینطوره.یبار شب خونشون بودیم برادرشوهرم داشت با خواهرش حرف میزد مامانش گفت بگو شام پاشی ...

من پدر شوهرم وقتی می رم خونشون به مادر شوهرم میگه فقط کباب درست کن از ذوقش میره میوه های مارک میخره ولی خواهر شوهرام سالی ی بار میرن خوشش نمیاد

خدایا به حق محمد وآل محمد به من دختری زیبا و سالم و مومن و عاقبت بخیر عطا کن 😘🤲 ..اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره عروس ما که ده بار گفته خونمون نیاین میخوام راحت باشم

بخدا ماهم همین طور مال ما که تو رو مامان و بابام میگه شما بی فرهنگی خانواده خودم فرهنگ دارن 

حالا خدا نکنه ما بگیم بالا چشمتون ابرو از ما رو بر میگردونن

اماعروس هر چی بگه آخر  عزیزه 

من پدر شوهرم وقتی می رم خونشون به مادر شوهرم میگه فقط کباب درست کن از ذوقش میره میوه های مارک میخره ...

بدبخت خواهرشوهرا دیگه از پدر مادرشون حسابی بریدن که سالی یکبار😓😓

متاسفانه پدر و مادر من پسر دوست.شدید

دقیقا همه همینن😖😡تازه فقط دخترا هستن که به درد مادر و پدر میخورن 

دیدی که سخت نیست تنها بدون من...دیدی که صبح میشود شبها بدون من...این نبض زدگی بی وقفه میزند...فرقی نمیکند با من! بدون من...دیروز گرچه سخت امروز هم گذشت طوری نمیشود فردا بدون من

دقیقاااا من خیلی وقتا تیکه میندازم میگم اخرش ک پسرت رفت پشت سرش نگاه نکرد یاد این روزات میفتی

او تند خو نبود،آنها از سمت شکسته اش به او نزدیک میشدند.

عزیزم من بااین تبعیض کاملا مخالفم ولی اشتباه میکنی پسر دستش بازتره که کمک پدر مادرش کنه شوهر من عصای دست پدر مادرشه از صفرتاصد خرید خونشون تا دکتر رفتنشون و هزارتا کار دیگه با شوهر منه.

خدایا به حق محمد وآل محمد به من دختری زیبا و سالم و مومن و عاقبت بخیر عطا کن 😘🤲 ..اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم..

دقیقا منم یه پدر مادر دارم همینجورین داداشم از یه چیزی گلایه کنه سریع براش میخرن یا اون کاری ک دوسنداره رو انجام نمیدن ولی من یه حرف کوچیک بزنم هرچی از دهنشون  در میاد بارم میکنن

از بچگی هم تا یادمه منو سر چیزای الکی تا میخوردم کتک میزدن تا جایی که افسردگی شدید گرفتم مامانمم از دیدن کتک زدن بابام کلی خوشحال میشد ۴تا دروغم میذاشت روش مثلا اینکارو کرده که بیشتر کتکم بزنه 

میخاستم درس بخونم نمیذاشتن انقد فحش و بد و بیراه میگفتن مامانمم شاغله از سن ۷ ۸ سالگی کارای خونه رو من انجام میدادم اگرم یکاری نمیکردم کتکم میزدن و کلی حرف بارم میکردن تا جایی که میخاستم برم بیرون انقد استرس و سردرد میگرفتم حالم بد میشد ، نه گذاشتن رشته ای  که دوسدارم درس بخونم نه گذاشتن وقتیم ک برم کار کنم 

همیشه از سن نوجونی بابام تهمت هرزگی بهم میزد

من واقعن ازش متنفرم

حالم خیلی بده