2777
2789
خوردن تموم شد رف اونم چیزی نگفته ولی ناراحت شده

چرا؟؟

❤️👰🏻🤵🏻❤️💃📢آهاااای پسر عمو جان بیا خانومتو وردار ببر🕺⬇️ 🍃جز عشق جهان نکته ی ارزنده ندارد🍃                                مادرم همیشه می‌گفت اگر میخواهی قلبت بیرون از بدنت بتپد بچه دار شو❤️⁦👨‍👩‍👧⁩❤️                                                                                   ⁦خدایا پسرمو خودت برام نگهدار عاشقشم نا امیدم نکن🙏💞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب گفته ما که دیشب اب دوغ خیار داشتیم 😃😂اسی هم گفته پس غذای مورد علاقتون درست کردم ولی خوب بش برخ ...

چه جوری اب دوغ خیار میخورن دل درد نمیگیرن من غذای سرد دوست ندارم تاحالا نخوردم 

مگه بده؟ والا خیلیم خوشمزس کلا ایرانیا انگار غذا بدون گوشت گوسفندی اونم با دمبه معنی نداره

من ی بلاگر رو دنبال میکنم ایرانیه خارج از کشور زندگی میکنن ی گروه دوستانه دارن همشونم باکلاس خیلی پولدارن دیروز استوری گذاشته بودن مهمون بودن خونه یکیشون غذا آبدوغ خیار بود چقدم همشون ذوق کرده بودن 

واقعن غذای خوشمزه ایه نمیشه ک همش گوشت و برنج و ...

اصن این غذا ها رو تو این فصلا میگن بخوری واس تنظیم طبع بدن

همسرم دلیل من است. 💜🌱
چه جوری اب دوغ خیار میخورن دل درد نمیگیرن من غذای سرد دوست ندارم تاحالا نخوردم 

والا بدتر ار مادر شوهر خودمم دیدم اون کلا دعوت نمیکنه

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم