2777
2789

تاپیک قبلمم نگاکنید خواهشا اگه اطلاع دارید جواب بدین.

میشه لطفا یه صلوات برام بفرستین مشکلااااااتم حل بشه؟😘

حساسیت سینه 

و درد های پریودی  البته بعد ۴هفته گاهیبود

چادر من 😍تاج بندگی من است👑سند زهرایی بودنم را امضا میکند😌طعنه ها دلسردت نکنند بانو 😥با افتخار در کوچه های شهر قدم بزن 😉 یک مادر دهه هشتادی👶😍 متولد ۱۳۸۰ تیکر تولد یک سالگی دخترم 

من تا هفته نهم فقط زیر دلم درد میکرد از آخر هفته نهم حالت تهوع و اینام شروع شد 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من تا هفته نهم فقط زیر دلم درد میکرد از آخر هفته نهم حالت تهوع و اینام شروع شد 

منم فقط زیر دلم درد میکنه ولی خفیفه

دکتر گفت اگه شدید شد سریع برو بیمارستان چون بتام پایینه گفت احتمالا خارج رحمیه.همش حواسم به درد زیر دلمه شدید نشه.استرس گرفتم

منم فقط زیر دلم درد میکنه ولی خفیفه دکتر گفت اگه شدید شد سریع برو بیمارستان چون بتام پایینه گفت احت ...

منم همش کمر درد داشتم. درد زیر دل و انقباضم داشتم ولی کمتر بود. کمر دردم خیلی بد بود. ببخشید ترشحاتمم زیاد شده بود

منم درد پریود فقط داشتم تا اون موقع، از هفته۷به بعد حالت تهوع گفت بگیر که اومدممم😂نابودم کرد

منم فقط همین درد خفیفه.توی تاپیک قبلیم میتونید راجع به ساک حاملگی و عدد بتام توضیح بدین.خیلی میترسم

منم همش کمر درد داشتم. درد زیر دل و انقباضم داشتم ولی کمتر بود. کمر دردم خیلی بد بود. ببخشید ترشحاتم ...

توی تاپیک قبلیم میتونید راجع به ساک حاملگی و عدد بتامدنظرتونو بگین؟میترسم حارج رحمی باشه

بتا را تکرار نکردی؟

۴روز عقب انداختم بعد دیدم بتام۸۰شد ۴۸ساعت بعد ۲۲۶شد دوبرابرم بیشتر شده ولی خب دکتر گفت نسبت به سن بارداریت که ۵هفته و۲روزه خییلی کمه.حالا شنبه اگه به هزار نرسه گفت خارج رحمیه

سلام.سردرد وتکرر ادرار....خب دوباره از بتا بده مشخص میشه

قراره شنبه آز بدم باید حداقل هزار بشه خییییییلی نگرانم که کمتر بشه.از استرس دارم میمیرم

توی تاپیک قبلیم میتونید راجع به ساک حاملگی و عدد بتامدنظرتونو بگین؟میترسم حارج رحمی باشه

منم مثل شما همش میترسیدم خارج رحمی باشه.. ولی نترس عزیزم. کمر درد و دل درد طبیعیه. اگه خدای نکرده لکه بینی داشتی  برو زیر نظر دکتر

منم مثل شما همش میترسیدم خارج رحمی باشه.. ولی نترس عزیزم. کمر درد و دل درد طبیعیه. اگه خدای ...

چقدر لکه بینی خطرداره؟ توی بارداری سالم آدم اصلا اصلا لکه بینی نداره؟ من دوبار در حد یه قطره و خییلی کمرنگ داشتم ولی نمیدونم طبیعیه یانه