2777
2789

شوهر من صبح میره سر کار و ساعت شش عصر میاد خونه، از وقتی هم که میرسه دراز میکشه رو‌مبل سرش تو گوشیه تا شب!! کلا آدم کم حرفی هست و منم همیشه درک میکنم ولی دیگه کم حرفی هم حدی داره!! حتی اتفاقای مهمی که سرکارش میفته رو بهم نمیگه و من همیشه باید از اطرافیان بشنوم!! امروز اومد من چایی و شیرینی اوردم نشستم پیشش، هر چی من میگفتم سربالا و تک کلمه ای جواب میداد همون لحظه همسر شریکش زنگ زد گفت آش فرستادم برات خوردی؟! من حتی در جریان نبودم، بعدش گفت آشو جا گذاشتم تو مغازه!! خیلی دلم گرفت الان اومدم تو اتاق اصلا حوصلشو ندارم، من صبح تا شب خونه تنهام انتظار زیادی هم ازش ندارم ولی دیگه بی محلی تا این حد دل آدمو میشکنه!!

والا اون همش میخاد با من حرف بزنه

من میگم تو ننه سایتم ولم کن

اونم ساکت میشه🤧😂😭🤣

خودش ب نی نی سایت میگه ننه سایت

لررررررررری شااااااااد پلی کن🤪🤪🤪                                 https://uupload.ir/view/mohsen_nasry-kahah_shekal_0fvf.mp3                           

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین همسر منم انقد ک با بقیه رابطش خوبه با من خوب نیست حتی گاهی ببینه خوشحالم تلاش میکنه منو بندازه ب گریه دیگه شانس نیاوردیم خواهر مگه میشه زندگیو پاره کرد از توش خوشبختی دراورد 

حق داری شوهر منم اوایل اینجوری بود من ولی میومد براش چایی میریختم میشستم کنارش همه چیز تعریف میکردم بعد میگفتم تو چی و فلان از زیر زبانش به زور میکشیدم امام الان دیگه بعد 8 سال عادت کرده خودش از در میاد تو شروع میکنه اره امروز اینجوری شد فلان اتفاق افتاد و اینا به نظرم باید عادتش بدی 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

بچه ها من خودمم کم حرفم و میدونم ممکنه ادم خسته میاد خونه حوصله نداشته باشه، ولی اگه من اعتراض نکنم رسما هیچ ارتباطی با هم نداریم انگار، حتی شبم رو مبل میخوابه بخاطر گرما و خروپف

یعنی توقع زیادیه که دلم میخواد بشینم دو کلمه با شوهرم حرف بزنم؟؟؟ موقع شام هم عادت داره تلوزیون میبینه

حرف میزنیم زیاد شوهرم گوشی دست نمیگیره زیاد منم وقتی خونس گوشیو میذارم کنار

پیش بیا! پیش بیا! پیشتر!                                         تا که بگویم غم دل بیشتر                                          دوست ترت دارم از هرچه دوست.                               ای تو به من از خود من خویشتر.                               دوست تر از آنکه بگویم چقدر.                                    بیشتر از بیشتر از بیشتر
بچه ها من خودمم کم حرفم و میدونم ممکنه ادم خسته میاد خونه حوصله نداشته باشه، ولی اگه من اعتراض نکنم ...

خب همون اول شاید حوصله نداشته یکم که خستگیش در رفت سر حرفو باز کن بده زندگیتون سرد میشه

پیش بیا! پیش بیا! پیشتر!                                         تا که بگویم غم دل بیشتر                                          دوست ترت دارم از هرچه دوست.                               ای تو به من از خود من خویشتر.                               دوست تر از آنکه بگویم چقدر.                                    بیشتر از بیشتر از بیشتر
ببین همسر منم انقد ک با بقیه رابطش خوبه با من خوب نیست حتی گاهی ببینه خوشحالم تلاش میکنه منو بندازه ...

ببین اینجوری نیست که با بقیه خوب باشه

کلا اخلاقش همینه

زیاااادی کم حرفه

بعضی وقتا تو جمع من خجالت میکشم از بس حرف نمیزنه 

ولی انتظار دارم الان شرایط منو درک کنه، من صبح تا شب خونه تنهام

ببین اینجوری نیست که با بقیه خوب باشهکلا اخلاقش همینهزیاااادی کم حرفهبعضی وقتا تو جمع من خجالت میکشم ...

کار نداشته باش سرش تو گوشیه تو حرفتو بزن سوال کن جبور بشه جواب بده