ملیکا۷۸ مدیر عضویت: 1398/07/25 تعداد پست: 2656 عنوان حوصلم پوووووووووووکید | مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 98 پست بیاین از هردری که شد بحرفیم 😩😩 اوف خدایا وقتی میای اینجا فقط باید تند تند برا حاجت بقیه صلوات بفرستی😫😫😟 1399/03/21 | 22:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ملیکا۷۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/07/25 تعداد پست: 2656 جاتون خالی میخام شام نوش جان کنم چی داری شام اوف خدایا وقتی میای اینجا فقط باید تند تند برا حاجت بقیه صلوات بفرستی😫😫😟
آبنبات_صورتی عضویت: 1399/03/15 تعداد پست: 569 یکی از عادتای بد من اینه که با خواستگارا نمیرفتم که صحبت کنم همونجا جلوی مامان وبابام و خانواده ش حرف میزدیم بجز نامزد جونم که ازش خوشم اومد و گفتم میخام باهاش تنها حرف بزنم🤤😂😂😂 جز خدا کیست که در سایه ی مهرش بخزیم... مهر اوست، که هر لحظه پناه منو توست....
saye_o_o عضویت: 1399/01/24 تعداد پست: 1052 از صبح هيچى نخوردم كسى نبود غذا درست كنه با دختر عمو هام و پسر عمو هام پسر عمومم خير سرش بلن ... منم تنهام ولی غذابلدم بپزم قبل از اینکه برنده شی باید باور داشته باشی که ارزشمند هستی❤
ملیکا۷۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/07/25 تعداد پست: 2656 از صبح هيچى نخوردم كسى نبود غذا درست كنه با دختر عمو هام و پسر عمو هام پسر عمومم خير سرش بلن ... افرین مهم تلاشه میدونی😁😁 اوف خدایا وقتی میای اینجا فقط باید تند تند برا حاجت بقیه صلوات بفرستی😫😫😟
satan85girl عضویت: 1398/12/28 تعداد پست: 2683 منم تنهام ولی غذابلدم بپزم ما شيش نفر هستيم ولى هيچ كدوم بلد نيستيم زمين گروه مثل تاس ى روز حكم ميكنى ى روز التماس حواست به روزى كه حكم ميكنى باشى♻️
saye_o_o عضویت: 1399/01/24 تعداد پست: 1052 یکی از عادتای بد من اینه که با خواستگارا نمیرفتم که صحبت کنم همونجا جلوی مامان وبابام و خانواده ش حر ... 😂ای جان بمونیدبراهم💙 قبل از اینکه برنده شی باید باور داشته باشی که ارزشمند هستی❤
ملیکا۷۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/07/25 تعداد پست: 2656 یکی از عادتای بد من اینه که با خواستگارا نمیرفتم که صحبت کنم همونجا جلوی مامان وبابام و خانواده ش حر ... دلت گرفتتش بردیش اتاق 😁😁 اوف خدایا وقتی میای اینجا فقط باید تند تند برا حاجت بقیه صلوات بفرستی😫😫😟
ملیکا۷۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/07/25 تعداد پست: 2656 ههههه خب برو کلیه هارو نابود میکنی میدونی هنوز جاداره اوف خدایا وقتی میای اینجا فقط باید تند تند برا حاجت بقیه صلوات بفرستی😫😫😟
saye_o_o عضویت: 1399/01/24 تعداد پست: 1052 ما شيش نفر هستيم ولى هيچ كدوم بلد نيستيم من چون از اول خیلی تنها میمونم درحد یه هفته واینا مامانم غذا یادم داد که از گشنگی نمیرم😂😂😐 قبل از اینکه برنده شی باید باور داشته باشی که ارزشمند هستی❤
ملیکا۷۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/07/25 تعداد پست: 2656 سیب زمینی سرخ کرده با پنیییر فراوان اوه شوهرمن عاشقشه نوش جونت اوف خدایا وقتی میای اینجا فقط باید تند تند برا حاجت بقیه صلوات بفرستی😫😫😟
آبنبات_صورتی عضویت: 1399/03/15 تعداد پست: 569 😂ای جان بمونیدبراهم💙 مررررسی عزیزم انشاالله برای خودت یا اگه مجردی برا آینده ت😐😂💋 جز خدا کیست که در سایه ی مهرش بخزیم... مهر اوست، که هر لحظه پناه منو توست....
ملیکا۷۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/07/25 تعداد پست: 2656 من چون از اول خیلی تنها میمونم درحد یه هفته واینا مامانم غذا یادم داد که از گشنگی نمیرم😂😂😐 خیلی خوبه که بلدی چندسالته اوف خدایا وقتی میای اینجا فقط باید تند تند برا حاجت بقیه صلوات بفرستی😫😫😟
آبنبات_صورتی عضویت: 1399/03/15 تعداد پست: 569 دلت گرفتتش بردیش اتاق 😁😁 اره دقیقا😜😜 جز خدا کیست که در سایه ی مهرش بخزیم... مهر اوست، که هر لحظه پناه منو توست....