2777
2789
عنوان

حق دارم ناراحت باشم؟

162 بازدید | 15 پست

من يه شهر ديگه درس ميخونم ك از قضا دوست صميمي من هم اتاقيمم هست و ما بايد بريم خوابگاه رو تخليه كنيم

ديروز و امروز و فردا مهلتش بود

من بهش گفتم تنها بريم و گفت باشه

واسه همين منم به خانوادم ك امروز وقت داشتن منو ببرن گفتم نه خودم ميرم

لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️

حالا مسيج داده من فردا با شبنم و پوريا و دوستش ميام

اين دوستم تنها ادمي بود ك فكر نميكردم وارد رابطه شه از وقتي وارد رابطه شده يه جا تنها نرفته و تموم مدت با اين پسره ي لوده ي به اصطلاح روانشناسه

لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم از ادم هاي شوخ و بي تربيت خيلي متنفرم و اين پسره اينطوريه

از طرفي شبنم هم قبلا ديدم از اين دختراي بي ريخت و بد هيكل كه خيلي لوس ميكنن خودشونو و با همه لاس ميزنن

منم بهش گفتم بهتر بود بهم خبر ميدادي ميخواي بري پيك نيك چون فكر نكنم من علاقه اي داشته باشم با پوريا و شبنم وقت بگذرونم

بخاطر يه ادم بي شعور ك شعور خبر دادن و فيكس كردن برنامه نداره فردا مجبورم با اوتوبوس برم يه شهر ديگه بعد كلي وسيله و چمدون و تشك جمع كنم با اوتوبوس برگردم

پوریا خدا ازت نگذره مردک لوده 😁

خيلي ناراحتم اينقدر ناراحت شدم ك گريه كردم

همه اطرافيانمو از دست دادم چون وقتي ازدواج ميكنن يا وارد رابطه ميشن فقط ميخوان بچسبن به اون پسره

منم دوست دارم همش توي جمع هاي دخترونه باشم

فكر ميكردم اخرين روزي ك وسايلمو از خوابگاه ميارم كنار هم اتاقي هامم باهاشون كامل خداحافظي ميكنم كنار هم جشن ميگيريم

فك نميكردم تنها با اوتوبوس برم و براي هيچكدوم ارزش نداشته باشم

اره از ادم بدقول بدم میاد

قبلا هم قرار بود با دوستام بريم باغ همين دختره گفت ميام ماشينم ميارم گفت ميتونم با پوريا بيام گفتم نه دخترونه ميريم روز قبلش مسيج داد من بخاطر كرونا نميام

ما هم ماشين نداشتيم بريم پدر دوستم محبور شد مارو ببره شب هم بياد دنبالمون

قبلا هم قرار بود با دوستام بريم باغ همين دختره گفت ميام ماشينم ميارم گفت ميتونم با پوريا بيام گفتم ن ...

من چند بار دوستام اینطوری کردن دیگه من قبول نمیکنم باهاشون برم بیرون

Treat people with KINDNESS 
قبلا هم قرار بود با دوستام بريم باغ همين دختره گفت ميام ماشينم ميارم گفت ميتونم با پوريا بيام گفتم ن ...

با اینایی ک هی برنامه عوض میکنن ارتباطتتو قطع کن یه جایی خیلی بد قالت میذارن که کلی ضرر کنی البته الانم همین وضعو داری

تمام کسانی که سرشون روی گردن خودشون هست رو دوست میدارم  
با اینایی ک هی برنامه عوض میکنن ارتباطتتو قطع کن یه جایی خیلی بد قالت میذارن که کلی ضرر کنی البته ال ...

اره اخرين خاطرم از خوابگاه ك فكر ميكردم بهترين ميشه برام تبديل شد به بدترين