2777
2789
عنوان

کمکککککک 😢

100 بازدید | 5 پست

پشت کنکوری ام 

از مهر ماه حسابی درس خوندم و تخمین رتبه و تراز قابل قبولی نسبت به پارسال گرفتم....ولی از عید به بعد عین قبل دیگه درس نخوندم و الان دو ماهه که کلا درس نخوندم.....هدفم دانشگاه فرهنگیان بود..( توروخدا باز نگید فرهنگیان بدرد نمیخوره و حقوقش کمه و فلان ) ما تهران نیستیم و حقوقش نسبت به هزینه های اینجا واقعا خوبه اونم واسه یه دختر ...با توجه به اینکه از بدو ورود به دانشگاه هم حقوق و بیمه و سابقه براتون رد میشه ....میخواستم نظرتونو بدونم...که آیا میتونم با دو ماه خووووب خوندن رتبه زیر 4 هزار بیارم 😢 خدایی اگه چند نفر تایید کنن که آره امکانش هست !  ،  میخونم 😬😑😁

جواب ابلهان خاموشیست ولی من چون حوصلم سر میره گاهی جواب میدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تقریبا مطالب اصلی رو چند دور خوندم ...ولی مطمعن نیستم با دو ماه خوندن میشه قبول شد یا نه ؟   اخه میخوام بدونم اگه امکانش نیست برم سر کار دیگه...وقتمو تلف نکنم

جواب ابلهان خاموشیست ولی من چون حوصلم سر میره گاهی جواب میدم