2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای اوضاع هرمزگان وحشتناکه وضعیت سیاه اعلام شده روزی ۳۶۰ نفر تستشون مثبت میشه 

چجوری پا شده رفته کیش😑 ما که کیش بغل گوشمونه نمیریم الان هرچند راه های دریایی رو بستن فقط با پرواز میشه رفت

I'm sorry, please forgive me, thank you, i love you 🙏🏻♥️
ای جانم, خوشبحالت, نزدیک دریایی. وای ماکه پوسیدیم. 😭😭😭چقده دلم میخواد بیام.  گرمه هوا؟  ...

فکر می کنی خوبه اگه اینجا زندگی کنی اصلا دریا نمیری و اره گرمه شباش یکم بهتره اگه برای افتاب گرفتنو اینا می خوای بیای بهترین موقع است 

وای اوضاع هرمزگان وحشتناکه وضعیت سیاه اعلام شده روزی ۳۶۰ نفر تستشون مثبت میشه  چجوری پا شده رف ...

یاااااخدا, چه خبره؟؟ ای وای, اووه اوه, اره خیلی کارش اشتباهه, ماکه اصلا کوهسنگی خودمون نمیریم. ولی خوب میکنن من روحیه ام داغون شده همش عصبی میشم ازبس خونه ام

فکر می کنی خوبه اگه اینجا زندگی کنی اصلا دریا نمیری و اره گرمه شباش یکم بهتره اگه برای افتاب گرفتنو ...

نه بابا من غلط کنم عزیزم ایشالله بعدکرونا, مادرم بیماری زمینه ای داره همینجوری هیچجا نمیرم ومیترسم ازش چه رسه برم. قربونت برم مرسی مردم جنوب خیلی خونگرمن دوستون دارم

یاااااخدا, چه خبره؟؟ ای وای, اووه اوه, اره خیلی کارش اشتباهه, ماکه اصلا کوهسنگی خودمون نمیریم. ولی خ ...

ما خودمونم همینیم الان دو هفتس ساحل نرفتم با اینکه کنار خونمونه 

اوضاع خیلی خرابه اگه مردم یه کم رعایت کنن این مسائل پیش نمیاد

I'm sorry, please forgive me, thank you, i love you 🙏🏻♥️
ما خودمونم همینیم الان دو هفتس ساحل نرفتم با اینکه کنار خونمونه  اوضاع خیلی خرابه اگه مردم یه ...

شماکدوم شهری؟ اصلا خیلی خوشبحالتون کنار دریایید. ماکه امام رضامونم بسته ان.