2777
2789
عنوان

بعضی جدایی ها واقعا خنده داره

852 بازدید | 61 پست

جاریم سالی چندبار خارج و داخل و کلا دور دور بودن. خونه بنامشه ماشین 207 شوهرش براش خرید طلاهاش همیشه جدید بود میومد نشون میداد. میرفتیم مسافرت خانوادگی کارت برادرشوهرم دستش بود یعنی امون نمی‌داد چند دست لباس و ظرف و ظروفو اینا بار میکرد میاورد شوهرشم که یه شغل توپ و با پرستیژ داره.یعنی برادرشوهرم کلا نوکر زن و خانواده زنش بود. الان خبر بم دادن میخوان جدا شن. واقعا شوکه شدم هیچی کم نداشت چرا زندگیش داره بهم میخوره.حس میکنم تو این مدت کرونا نتونستن برن گشتو گذار بهشون فشار اومده یعنی خانومش سابقه نداشته اینقد طولانی مسافرت ندارن ☹️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مسئله اینه چرا فکر می‌کنی همه چی با پوله؟

شاید ی مشکلی داشته شاید خیانت کرده قضاوت نکنید 

خـدا خودت بیا دستتو بزار رو شونه هام ارومـ بشم🍃   -کارما" وجود داره خودم تقاص پس دادم؛ "         مراقب رفتارت باش" 

شما از کجا میدونین داخل زندگیشون چه خبره؟؟؟

شما فقط ظاهرو میببنین

خدایا نینیم رو به خودت سپردمش.❤️میشه لطفا برا سلامتی تو‌دلیم یه صلوات مهمونم کنید  ❤️خداوندا بهترین نعمتی که به من داده ای خودت هستی ❤️پس به اندازه خودت بی نهایت شکررررررر❤️