2777
2789
عنوان

زندگی بعد از خیانت صرفا برای تجربه

7685 بازدید | 27 پست

تو تاپیک قبلم از خیانت همسرم گفتم و تجربه هایی که شاید به درد یکی مثل من بخوره

و الان یه چیزی که برام پیش اومده لازم دونستم بگم حتما بدردتون میخوره

چندروز پیش به مناسبت سالگرد عقدمون شوهرم یه دسته گل آورده بود اداره محل کارم همه همکارام با حسرت بهم نگاه کردن یکیشون بهم گفت خوش بحالت بعدا فهمیدم سر همین چیزا یکیشون با همسرش دعواش شده

بچه ها توروخدا ظاهر زندگی بقیه رو با باطن زندگی خودتون مقایسه نکنین

منم قبلا حسرت حرفا و کارای عاشقانه خیلیا رو میخوردم اما آدم نمیدونه تو زندگی هر کس چه خبره

مثلا شوهر من که همکارام یه مرد عاشق پیشه میدوننش

به من خیانت کرده

اونم به مدت 8 ماه و من نمیدونستم 

این رفتارای عاشقانه که یه روزی آرزوم بود با این بی اعتمادی و دردی که تو دلمه واقعا ارزش خیلی خیلی کمی داره

مسئولیت خوشحال بودنت با خودته

واما الان تجربه ی این یه ماه بعد از خیانت

شوهرم داره تلاششو برای جبران میکنه منم حالم خیلی بهتره اما هراز گاهی یادم میوفته آتیش میگیرم و بهشم میگم تموم خوبیای گذشتش انگار حال به هم زن شده احساسم خیلی بده اما

پشیمونی شوهرم آرومم میکنه 

چون حق طلاقمو گرفتم میدونم اگه بخوام میتونم برم و این آرومم میکنه

رابطه دخترم با همسرم خیلی بهتر از سابق شده و دیگه به رابطه من و باباش حسودی نمیکنه دخترم دوسالشه و قبلا دست همم میگرفتیم جیغ میزد

مرتب میرم مشاوره هر هفته

کتاب از ویلیام گلسر نظریه انتخاب و ازدواج بدون شکست هم آرومم کرد هم بهم واقعا کمک کرد و مشاورم هم طبق نظریه انتخاب بهم کمک کرد و خداروشکر مشاور خوبیه

تموم رنجشای گذشتمو بهش گفتم انتظاراتمو و ... و هردومون رو گذشته منطقی بحث کردیم

کلاس طراحی اسم نوشتم و اینکه بیشتر حواسم به خودمه

در کل فعلا از انتخاب راهی که کردم راضیم هرچند که واقعا هنوز دلشکستم 

هیچکس از اتفاقاتی که افتادی چیزی نمیدونه اما خانواده هامون تغییر شوهرمو حس کردن و حسادتا شروع شده که منو میرنجونه

البته من کلا از لحاظ عاطفی ضعیف شدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب عزیزم خیانت ش رو ریشه یابی کردی؟ 

چرا و به چه علت 

و اینکه دیگه تکرار نشه؟ 

با روح خسته و زخمی ت که میدونم کاری دیگه نمیتونی بکنی 😔

پسر قشنگم کی بشه برات برم خواستگاری؟ 😍❤️ای جاااانم فکر کن عروسیت 😍😍😍

يعني وقتي يكي عكس ميزاره از خوشحاليش باور نكنيم 

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 
خب عزیزم خیانت ش رو ریشه یابی کردی؟  چرا و به چه علت  و اینکه دیگه تکرار نشه؟  با ...

گفتم که داریم میریم مشاوره 

مشاور میگه این رفتار ریشه در گذشته خودش داره و ربطی به رفتار من نداشته 

شاید 10 درصدش مربوط به منه

هردومون میریم روانکاوی البته این جز شرطام برای دادن فرصت بهش بود

سلام من تاپیکتون رو خوندم منم بهم خیانت شده البته بشکل عجیب چون شوهرم گردن نمیگیره بااینکه چتهاشو جلو همه رو کردم و بی ابروش کردم، حالا منم چند وقت یکبار حالم بهم میریزه اصلا و ابدا دلم نمی‌خواد باش مشاوره برم چون نمیخوام دیگه این زندگی رو ادامه بدم با همه بدبختی و کمبوداش ساختم خودمو به در و دیوار زدم ک بیا بریم مشاوره  و اون عین خیالش نبود الان 5 ماه میگذره از دیدن چتهاش، حالم گرفته س نمیتونم فراموش کنم و بگذرم نمیدونم تا کجاها این خیانتش پیش رفته نمیدونم چندبار بوده؟ درچه حد بوده؟ فقط میگه من خیانت نکردم هیچ سعی نمیکنه اثباتش کنه، من فکر میکردم این اتفاقات برای همه می افته ولی برای من نه😔😔😔حالم گرفته دلم شکسته از شوهرم متنفرم از اینکه سعی میکنه با زیاد بام حرف زدن حالمو عوض کنه اینکه سعی میکنه کاری کنه که بچشم من بیاد بیشتر عصبیم میکنه کاش میشد این زندگی کوفتی که از اولش بدبختی بوده رو تموم کنم 

سلام من تاپیکتون رو خوندم منم بهم خیانت شده البته بشکل عجیب چون شوهرم گردن نمیگیره بااینکه چتهاشو جل ...

منم بهم خیانت شده شوهرم اعتراف کرد گفت دوست ندارم گفت زن چاق میخام تولاغری البته الان پشیمون شده گفت زنه اغفالم کرده ولی من مگه میتونم حرفاش یادم بره اعتماد بنفسم صفرشدع خواستم خودکشی کنم قرص خوردم خوب. شد کم خوردم