2777
2789
عنوان

زندگی بعد از خیانت صرفا برای تجربه

| مشاهده متن کامل بحث + 7685 بازدید | 27 پست
سلام من تاپیکتون رو خوندم منم بهم خیانت شده البته بشکل عجیب چون شوهرم گردن نمیگیره بااینکه چتهاشو جل ...

سلام خوبی

بنظرم مشاور برو نه بخاطر شوهرت بخاطر حال خودت

مسئولیت خوشحال بودنت با خودته
حتما

هنوزم بعد این چند وقت از تصمیمت راضی هست؟

شوهرم به بهترین دوستم پیام ابراز علاقه فرستاده و دوستم زده تو برجکش،گردن نمی‌گرفت تا دوستم نشونم داد

شوهرم می‌گفت من فقط گفتم من خواب بد دیدم بیاید یه مدت همو نبینیم

من الان داغونترینم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم بهم خیانت شده شوهرم اعتراف کرد گفت دوست ندارم گفت زن چاق میخام تولاغری البته الان پشیمون شده گفت ...

غلط کرده چون لاغری چاق دوست داره مگه اون 100%ایده آل شما بوده؟ نقصاشو بکوب تو سرش که پابلندی نکنه اخه این ادم ارزش داره خودکشی کنی؟ فکر کن خودتو بکشی اون بره با یکی دیگه زندگیشو کنه این وسط کی ضررکرده؟ برو پیش روانشناس چون بنظرم ما زنا بعد خیانت دیدن تنهایی نمیتونیم سرپا بشیم نیاز به کمک داریم منم باید برم و یه چیز دیگه رو خودت کار کن به مستقل شدن فکر کن اکثر وابستگی ماها اینه ک مستقل نیستیم و وقتی خیانت ببینیم میپاشیم، مستقل شو قوی شو یه جوری که اگر باز خیانت دیدی با یه اوردنگی از زندگیت بندازیش بیرون 

غلط کرده چون لاغری چاق دوست داره مگه اون 100%ایده آل شما بوده؟ نقصاشو بکوب تو سرش که پابلندی نکنه اخ ...

میخوام بیشتر به خودم برسم تااعتماد بنفسم برگرده مستقل ک مستقلم خونه بنامم هس شاغلم

خوشبحالت که شاغلی، من اگر شاغل بودم یک لحظه تحملش نمیکردم 

بابام مشکل قلبی داره نمیخام طوریش بشه زبونم لال ولی خطای مجدد بکنه ولش میکنم مدام بهم نگاه میکنه از قیافم ایراد میگیره امیدوارم خبر مرگش یامرگ من ک راحت شم از این زندگی 

بابام مشکل قلبی داره نمیخام طوریش بشه زبونم لال ولی خطای مجدد بکنه ولش میکنم مدام بهم نگاه میکنه از ...

عزیزم انشالله پدرتون همیشه سلامت باشن ولی شما هم حق زندگی داری دنبال استقلال باش راهتو از ادمی که مسخرت میکنه چون دلش باهات نیست جدا کن، کم کم و اروم با خونوادت حرف بزن که به پدرتونم فشار نیاد

عزیزم انشالله پدرتون همیشه سلامت باشن ولی شما هم حق زندگی داری دنبال استقلال باش راهتو از ادمی که مس ...

فعلا ک قهریم باهم جداازهمیم اونقدوقیحه میگه چون بیرونم کردی خونه ک بنام منه بزنم بنامش بدرک ک همچین مردی واقعانباشه 

برام دعاکن دوست خوبم

فعلا ک قهریم باهم جداازهمیم اونقدوقیحه میگه چون بیرونم کردی خونه ک بنام منه بزنم بنامش بدرک ک همچین ...

دعا میکنم عزیزم حتما راه درست پیش روت رو برو کم کم به مرور زمان میبینی خیلی شرایطت تغییر کرده و انشالله بهتر شده

دعا میکنم عزیزم حتما راه درست پیش روت رو برو کم کم به مرور زمان میبینی خیلی شرایطت تغییر کرده و انشا ...

ممنون عزیزم حالا ک برگشت ولی دعاکنین برام خیلی سخته خیلی خداکنه برای دشمن آدم هم اتفاق نیفته

ممنون عزیزم حالا ک برگشت ولی دعاکنین برام خیلی سخته خیلی خداکنه برای دشمن آدم هم اتفاق نیفته

میدونم عزیزم منم کم نکشیدم. ما زنا درد مشترک زیاد داریم، امیدوارم زندگی برامون طوری تغییر کنه که لایقشیم

میدونم عزیزم منم کم نکشیدم. ما زنا درد مشترک زیاد داریم، امیدوارم زندگی برامون طوری تغییر کنه که لای ...

اره بخدا دلم خوشه اون دنیا زنان پاک بامردان پاک هستند 

اون از لحاظ قیافه خودش ازمن سرترمیدونه درحالی که من از لحاظ دین ایمون ازش پاک ترم به همون خدایی که زندگیم اینجورشدحق من همچین مردی ناپاکی نبود 😔