2777
2789
عنوان

نوزاد کم وزن

355 بازدید | 18 پست

خواهر دو قلو باردار بود دیروز بچه هاش به دنیا اومدن اما یکیش کم وزنه و تو دستگاه نگه داشتن شیر خواهرمم نمیخوره فقط گریه و بیقراری میکنه .خواهر من بدتر از اون گریه میکنه و ناراحته آخه بعد چند سال باردار شده همش نگرانه .کسی نوزاد کم وزن به دنیا آورده که بعدا خوب شه و وزن بگیره

لبخند تو خلاصه تمام خوبیهاست😍😍لختی بخند خنده گل زیبات💑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران نباش

من ک بدنیا اومدم وزنم1و700بوده

بعد 3ماه اوکی شدم مامانم میگه

الانم ک غولم😂

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
وزنش چنده‌؟من دخترم وزنش2800بوده الان 3ماهشه توپولو شده.. یکی از اشناهامون بچش 2300بود الان 8ماهشه خ ...

آخه شیر خواهرمم نمیخوره کم وزنه حدودا ۲کیلوعه 

نگران نباش من ک بدنیا اومدم وزنم1و700بوده بعد 3ماه اوکی شدم مامانم میگه الانم ک غولم😂

خدا رو شکر نمیدونم خیلی نگرانه خواهرم کارش شده گریه

خوب وزنشون هم نسبت به دوقلو بودن خوبه اصولاً بچه زیر ۱۸۰۰رو بستری میکنن شاید خوب شیر نمیخوره یعنی رفلکس مکیدنش خوب نبوده یا مشکل تنفسی داشته که بستری شده 

پرستار nicu
اوایل اینطوری بخواهرت بگو صبوری کنه گشنش بشه میگیره بگو تلاش کنه اوایل یکم اذیت میکنه ولی میگیره

کنار خواهرم نیست این تو بخش زایمان بچه اشم یکیش کنارشه این یکیشم تو دستگاه باید دو ساعت ی با بره بهش شیر بده

بچه که خوب سینه رو نمیگیره اگه بستری با سرنگ یا یه فنجان های مخصوص دارن بخشها به نام کاپ با اونا بای ...

ممنونم از راهنمایی دوست جان

خوب وزنشون هم نسبت به دوقلو بودن خوبه اصولاً بچه زیر ۱۸۰۰رو بستری میکنن شاید خوب شیر نمیخوره یعنی رف ...

چی بگم از اتاق عمل بردن بستریش کردن حتی خواهرم امروز رفت دیدش