2777
2789
عنوان

شوهرای شمام مث شوهر من بی احساسن؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1006 بازدید | 130 پست
خدا بگم مادر شوهرمو چکار کنه

چراا چیکاار میکنه مگه

با هرچه عشق نام تو را می توان نوشت...با هرچه رود نام تو را می توان سرود...بیم از حصار نیست که هر قفل کهنه را...با چشم های روشن تو می توان گشود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر من بهمنيه رو مخ يخ با رفتاراش كلا منم دل زده كرده از خودش، انگار مرداي زمستوني مثل فصلشون يخه

چندبهمنه؟شوهرمن۲۸.ولی سرد نیس خیلی گرمه.من خردادیم سردم تورابطه اون گرم

تووووووروخدابرای مادرشدنمممممم یه صلوات بفرستین ودعاااااااام کنین خیلیییییی دلم میخوادمادرشمممم😢ان شالله هرکی بچه نداره خداهرچی زودتریه بچه سالم وصالح بهش ببخشه..
مردای بهمن خدبن اما خیلی رفیق بازن اینطور نیست؟ 

نه خيلي يخ و بي تفاوت و خودخواهن، بلاخره خواسته خودشونو بهت تحميل ميكنن زياد ديدم مرد بهمني

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

مردای بهمن خدبن اما خیلی رفیق بازن اینطور نیست؟ 

نه شوهرمن نیس

تووووووروخدابرای مادرشدنمممممم یه صلوات بفرستین ودعاااااااام کنین خیلیییییی دلم میخوادمادرشمممم😢ان شالله هرکی بچه نداره خداهرچی زودتریه بچه سالم وصالح بهش ببخشه..
چندبهمنه؟شوهرمن۲۸.ولی سرد نیس خیلی گرمه.من خردادیم سردم تورابطه اون گرم

منظورم رابطه جنسي نبود منظورم رفتاريه

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

چراا چیکاار میکنه مگه

بیزارم ازش 

همش فضول هست تو روابط منو و شوهرم دخالت میکنه هزار حرف دیگه ب پریود بودن من هم گیر میده 

چشم زمردی ام *** تورکم . تورک اولماخ چتیندی اما تورک اولماخدان گچسن نامردچیلیخدی