2777
2789

از آقای نخودکی ختمی نقل شده است که برای برآورده شدن حاجت هر روز ذکری را بیان می کنند. این ختم ازقبل از غروب افتاب  روز چهارشنبه شروع شده و هر روز صد مرتبه این ذکر ها را می خوانیم:

چهارشنبه        100 مرتبه      یا ابا صالح المهدی ادرکنی

پنج شنبه         100مرتبه       یا فاطمه الزهرا ادرکنی

جمعه            100مرتبه          یا جواد الائمه

شنبه             100مرتبه         آیه شریفه ام یجیب

یک شنبه       100مرتبه          صلوات

دوشنبه         100مرتبه           یا ابوالفضل العباس ادرکنی

سه شنبه       100مرتبه         استغفرالله ربی و اتوب الیه

چهارشنبه     100مرتبه           یا زین العابدین ادرکنی

در روز اخر به ۱۳ نفر دیگر نشر دهید تا این ذکر را بخوانند 

ان شاءالله حاجت روا شوید

التماس دعا

هر کی میتونه خواهش میکنم بخونه برا منم دعا کنه .منم برا تک تکتون دعا میکنم لایک کنید که ببینم ۱۳ نفر میشه یا نه 

بعد دوسال انتظار خدا یه فرشته کوچولو گذاشت تو دلم خیلی خوشحال بودم بعد هر نمازم خدارو شکر کردم ۹ ماه تو وجودم رشد کرد و بزرگ شد وقتی دنیا اومد گفتم من خوشبخت ترین زن دنیام شوهرم دیوانه وار دوسم داشت ثمره عشقمونم دنیا اومده بود ولی نمیدونستم اینقدر عمر خوشبختیم کوتاهه یه هفته به پایان ۴ ماهگی پسرم فهمیدم فرشته کوچولوم سرطان خون داره اول ۶ ماهگی اسمونی شد  اگه امضامو خوندی برای ارامش دلم دعا کن اگه مادری الهی هیچوقت داغ بچتو نبینی اگرم دوس داری مادر  بشی ان شاءالله خدا دامنتو با اولاد صالح و سالم سبز کن برا منم دعا کن خدا بهم اولاد سالم و صالح بده اگه صلاح میدونه ممنون 😔
لطفایکی ازاقوام ماهم که ۱۷ ساله منتظره دعاکنید

حتما عزیزم ان شاءالله دامنشون سبز بشه به زودی انتظار خیلی سخته 

بعد دوسال انتظار خدا یه فرشته کوچولو گذاشت تو دلم خیلی خوشحال بودم بعد هر نمازم خدارو شکر کردم ۹ ماه تو وجودم رشد کرد و بزرگ شد وقتی دنیا اومد گفتم من خوشبخت ترین زن دنیام شوهرم دیوانه وار دوسم داشت ثمره عشقمونم دنیا اومده بود ولی نمیدونستم اینقدر عمر خوشبختیم کوتاهه یه هفته به پایان ۴ ماهگی پسرم فهمیدم فرشته کوچولوم سرطان خون داره اول ۶ ماهگی اسمونی شد  اگه امضامو خوندی برای ارامش دلم دعا کن اگه مادری الهی هیچوقت داغ بچتو نبینی اگرم دوس داری مادر  بشی ان شاءالله خدا دامنتو با اولاد صالح و سالم سبز کن برا منم دعا کن خدا بهم اولاد سالم و صالح بده اگه صلاح میدونه ممنون 😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ذکرش که خیلی راحته خانوما خواهشا ۱۳ نفر بشید دیگه منم شاید به دعا و دل پاک شما عزیزان مامان بشم این ماه یه هفتس خواب نینی میبینم 

حتما عزیزم ان شاءالله دامنشون سبز بشه به زودی انتظار خیلی سخته 

مرسی عزیزم انشاالله خدابه همه منتظرااولادسالم وصالح عطاکنه

برای حل شدن همیشگی مشکلم ودرست شدن زندگیم خواهش میکنم یه صلوات بفرستید

امروز روز اخریه که ذکرو میخاام بگم ان شاءالله جواب بگیرم برا شما هم دعا میکنم شما ههم اگر دوس دارین بخونین زیاد وقتتونوو نمیگیره اگرم زبونم لال این ماه جواب نداد حداقل ثواب میکنید