2777
2789
عنوان

خدا رحم کنه🤦‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 483 بازدید | 38 پست
بابا خب ماهم ادمیم😅

ماهم تو سن شما همین حرفهارو زدیم.ولی الان خداروشکرمیکنم که خانوادم اجازه ندادن کارهایی که دوست داشتم رو بکنم.چی ای زیادی هست برا لذت بردن از زندگی که مشکل دارهم نیستن.من نه پدرمادرتم نه میشناسمت که بخوام نصیحت کنم ولی یه تحربه ی خواهرانه اس که دراختیارت میذارم.

کتاب خون های گلم‌ کتابزندگی پس ازمرگ رو اگه نخوندین حتما بخونین😍

بنظر من هرچیزی باید خاتواده در جریان باشن برن معتاد بشن خوبه؟ برن کارای نامشروع انجام بدن خوبه ازاد گذشتن و لذت بردن تعریفش ی چیز دیگس تا اینکه ب دروغ بخای تفریحات ناسالم انجام بدی هر چیزی حدی داره باید ی سن خاصی داشته باشی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظر من هرچیزی باید خاتواده در جریان باشن برن معتاد بشن خوبه؟ برن کارای نامشروع انجام بدن خوبه ازاد ...

والا بسته بسته سیگار میکشن کلاس نهمیه پسره 🤦‍♀️🤦‍♀️

یعنی خانوادش میدونن؟ مگه میشه نفهمید 

کتاب بخون تا دنیا زیر پات باشه💜به هم احترام بزاریمتا دنیا جای قشنگ تری بشه 🧡 کلی آرزوی رنگیه آروم دارم که باید بهشون برسم واسم دعا کن 💚
والا بسته بسته سیگار میکشن کلاس نهمیه پسره 🤦‍♀️🤦‍♀️ یعنی خانوادش میدونن؟ مگه میشه نفهمید 

نمیدونن. وگرنه جلوشون میگیرن.همش بخاطر جامعه مزخرفیه ک داریم نمیدونن ب بچه کوچیک نباید. سیگار بفروشن. این چجور لذت بردنیه اخه. ما هم همسن اینا بودیم ولی از این غلطا نکردیم 

نمیدونن. وگرنه جلوشون میگیرن.همش بخاطر جامعه مزخرفیه ک داریم نمیدونن ب بچه کوچیک نباید. سیگار بفروشن ...

اره اگه اون مغازه دار به این بچه سیگار نده خیلی بهتر پیش میره

کتاب بخون تا دنیا زیر پات باشه💜به هم احترام بزاریمتا دنیا جای قشنگ تری بشه 🧡 کلی آرزوی رنگیه آروم دارم که باید بهشون برسم واسم دعا کن 💚

واقعا انتظار دارید خیلی تر گل ور گل بشینن خونه ؟ 

چه فشار خانواده باشه چه نباشه 

چه جامعه ازاد بزاره بچه هارو چه نزاره اونا به طریق و شیوه ای میرن گردش  و تفریح با رفیق یا حالا دوسپسرشون 

ادمی همینه 

حالا تو اروپا امریکا بچه ها ازادن 

تو ایران خانواده ها به خیال خودشون بچه هاشونو محدود کردن در صورتی که هر کار بخوان میککنن 

درستشم همینه 

چقد عجیبه کامنت کسایی که میگن بزارید آزاد باشن!!! آخه شخصیت انسان از همین سالها شکل میگیره و همش برم ...

یعنی مادر پدرم در حقم خیانت کردن ؟ متوجه نمیشم 

چون الان من مشکلی ندارم خانوادمم کاریم نداشتن 

بیرونم میرفتم به شوخی میگفتن اسم دوسپسرت چیه

فکر نمیکنم این چیزا ادمو گمراه کنه 

ولی اگه محدودیت باشه بله 

بچه فکر میکنه چه لذتی در ازادی هست و میره توی هر موردی افراط میکنه .

در کل خواستم بگم ربطی نداره به این موضوعی که عرض کردید