2777
2789
عنوان

خدا رحم کنه🤦‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 479 بازدید | 38 پست

وای اسی نگو که دلم خونه

منم دیروز بیرون بودم سه تا دختر باورکن هجده ساله هم نمیشدن ها.یکیشون سیگارمیکشید اون یکی ها با یه وضعی نشسته بودنو کنارش من خجالت کشیدم😥😥

کتاب خون های گلم‌ کتابزندگی پس ازمرگ رو اگه نخوندین حتما بخونین😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چقد عجیبه کامنت کسایی که میگن بزارید آزاد باشن!!! آخه شخصیت انسان از همین سالها شکل میگیره و همش برم ...

دقیقا منظور منم اینه

خوبه تفریح کنن و از این دوران لذت ببرن اما نه این مدلی

کتاب بخون تا دنیا زیر پات باشه💜به هم احترام بزاریمتا دنیا جای قشنگ تری بشه 🧡 کلی آرزوی رنگیه آروم دارم که باید بهشون برسم واسم دعا کن 💚
چقد عجیبه کامنت کسایی که میگن بزارید آزاد باشن!!! آخه شخصیت انسان از همین سالها شکل میگیره و همش برم ...

آزاد گذاشتن افراطی میشه رومینا دیگه.

دیروزپدرش تو اولین حرفهایی که زده گفته دویش داشتم آزادبود هرچی بخوادبپوشه هرجاخواست بره.باهاتون بهدشدت موافقم

والا من خودم آرزوم 😂یه دوس دختر داشته باشم یه بارم جور شد ولی بابام فهمید بیچارم کرد

چندسالته؟؟؟ 

امیدوارم 15 نباشی😅

کتاب بخون تا دنیا زیر پات باشه💜به هم احترام بزاریمتا دنیا جای قشنگ تری بشه 🧡 کلی آرزوی رنگیه آروم دارم که باید بهشون برسم واسم دعا کن 💚
وای اسی نگو که دلم خونه منم دیروز بیرون بودم سه تا دختر باورکن هجده ساله هم نمیشدن ها.یکیشون سیگارم ...

این چیزارو میبینم واقعا متاسف میشم اصن بهم میریزم ینی خانوادشون میدونن؟؟؟ 

آزاد گذاشتن افراطی میشه رومینا دیگه. دیروزپدرش تو اولین حرفهایی که زده گفته دویش داشتم آزادبود هرچی ...

درسته ⚘👍

.باید یکی او را دوست می داشت! باید لااقل یکی او را دوست می داشت، یکی که مهربان و دلسوز بود، یکی که از او می پرسید: «دلش می خواهد به گردش برود، یا غذا بخورد؟» یا کسی که به او می گفت: «بدون پالتو بیرون نرو، سرما می خوری!»، «وقتی کسی آدم را دوست نداشته باشد، زندگی چقدر سخت است! »
والا من خودم آرزوم 😂یه دوس دختر داشته باشم یه بارم جور شد ولی بابام فهمید بیچارم کرد

زمانی که قراره با یه دخترغریبه بگذره حروم شدن وقتته.داداش گلم به فکر آیندت باش از الانت همونجوری که هست لذت ببر .مایی که خانوم هستیم خودنون از دخترای خیابونی خوشمون نمیاد چه برسه به شما.باباتون سردوگرم زندگی روچشیدن صلاحتونو بهترمیدونن.بهشون اعتمادکنید

۱۶

خب فک میکنم زوده یکم 

باید حداقل چهارچوب داشته باشه یه رابطه 

این چیزارو میبینم واقعا متاسف میشم اصن بهم میریزم ینی خانوادشون میدونن؟؟؟ 

خوب خانواده دریه خدی میدونن مگه میشه تدونست.مادرنمیگه ساعت هشت شب دخترمن کجاست؟یااون لباس رو مادرمیخره دیگه.بی خیالی های خودشونه که به اینجامیرسن

بابا خب ماهم ادمیم😅

ادم بودن که به ابن چیزا نیس

یکم سنت که بیشتر بشه تجربه هات بیشتر بشه عاقل تر میشی اونوقت درست تره حداقل درک میکنید

الان شاید بیشتر کنجکاوی و قانون شکنی باعث این رفتار میشه 

خوب خانواده دریه خدی میدونن مگه میشه تدونست.مادرنمیگه ساعت هشت شب دخترمن کجاست؟یااون لباس رو مادرمیخ ...

واقعا این باز میخان چه پدر و مادرایی بشن