2777
2789
۲۶ سالش  خونه تو یه ساختمون با مادرشوهرم اینا هست ک ما تا ۲۵ سال دیگه نمیتونیم بریم اونجا زندگ ...

خانومی ببخشید چجوری ماشین ثبت نام کردید؟

😍😍درتاریخ۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگی افتاد😍😍دعاکنیدتواین تاریخ دوتاحاجت 
۳۸ ماشین،خونه،باغچه،زمین موقع عروسی زمین و خونه رو داشت،بعد باغچه رو زد و ماشین خریدن  یه گا ...

سلام 

عزیزم ببخشید میپرسم . در امد شوهرت چقدره حدودا ؟ چون من ی خاستگار دارم ک میخواد گاو داری بزنه و ما هیچ اطلاعاتی در مورد اینده ی شغلیش نداریم اگه اشکالی نداره درخواست دوستیمو قبول کن تا توی خصوصی چند تا سوال در مورد این شغل بپرسم😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازدواج کردیم هیچی الان خونه ماشین و یه گل پسر ۳۵ سالشه ۲۵ سالش بود ازدواج کردیم 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

۲۵سالشه 

نامزدیم هنوز 

ماشین داره و خونه در حال ساخت 

بعد از نامزدیمون شروع کرد به ساختن خونه 

💍تـنـهّا بـبـعـــــــ🐏ـــی در عـلـفـزار قلـبــمـــــ❤ــی علی جــانم💍

٣٢ سالشه عقديم خونه نداره ماشين داره اونم خودم طلاهامو فروختم ماشين خريديم ك جلو دوست و فاميل غرورش نشكنه...حتي خانوادمم نفهميدن ك طلاهامو فروختم

واسه نجات زندگيم يه صلوات مهمونم كنين♥️🥀

29سالشه ماشین داره خونه داره زمین داره مغازه هم داره 

تیکر بارداری نیست تیکر ازکمپ بیرون اومدن شوهرمه .میشه براش دعاکنید ؟دعاکنید اون روز بیاددنبالم یابهم زنگ بزنه که زندگی جدید وباارامش وپاکی رو شروع کنیم😔

91 ازدواج کردم شوهرم 24 سالش بود اونموقع ی ماشین داشتیم و پس انداز و تو چندتا ماشین آلات ساختمانی شریک بود (کارش هم پیمانکاره)

بعد عقد بخاطر کلاهبرداری ک شد ماشین و کل سرمایه و.... هرچی داشتیم رفت

فقط قسط داشتیم

شکر خدا بعد تولد دخترم خونه خریدیم ولی هنوز ماشین نخریدیم

93عقد کردیم بدون پشتوانه خودش جهیزیه خرید خونهورهن کرد عروسی گرفت تو ۲۶سالگیش عروسی کزدیم الانم ۲۸سالشه نه خونه داریم نه ماشین فقط یه مقدار رهن داریم

۹/۹/۹۹تو خونه خودم با نینی سالمی که تو شکممه روزی هزار بار خداروشکر می کنیم واسه رسیدن به ارزوهام واسم صلوات بفرست مهربون 😍😘

من حوصله پس انداز و کار نداشتم😆

تازه نامزد کرددیم،خونه و ماشین بهترینشو داره کار و کارخونه هم داره ،

خدایا ،خودت من را از شر بندگان حسود و بخیل در امان نگهدار ، تو حافظ منی 💗